Shortlease Zwolle

shortlease zwolle

Shortlease is een populaire vorm van lease die steeds meer terrein wint in Nederland, Zwolle is daarop geen uitzondering. Deze vorm van leasen biedt ondernemers en particulieren de flexibiliteit om op korte termijn over een auto te beschikken voor de duur van één maand tot een paar jaar. Dit zonder vast te zitten aan een lange termijn leasecontract. Kiest u bijvoorbeeld voor een shortlease contract voor de duur van twee maanden, maar wilt u graag blijven rijden? In dit geval is het geen probleem om door te rijden! In dit artikel zullen we de voordelen van shortlease in Zwolle bespreken en hoe het werkt.

Wat is shortlease precies?

Shortlease is een flexibele vorm van autohuur die lijkt op reguliere lease, maar met kortere contracten die meer flexibiliteit bieden. Bij shortlease beschikt u over een auto voor een periode van één maand tot 36 maanden. Afhankelijk van het contract kunt u deze op elk moment opzeggen, waardoor u niet vastzit aan langdurige verplichtingen. Bovendien zijn veel diensten zoals onderhoud, verzekering en belastingen bij de prijs inbegrepen, waardoor u geen extra kosten hoeft te maken.

Voordelen van shortlease in Zwolle

Flexibiliteit is dus één van de grootste voordelen van shortlease. Als ondernemer of particulier in Zwolle zit u niet vast aan langdurige leasecontracten of de aankoop van een eigen auto. Dit kan vooral handig zijn als u onzeker bent over hoe lang u de auto nodig heeft, of als u financiële middelen elders wilt inzetten. Door te kiezen voor shortlease krijgt u ook de vrijheid om van auto te wisselen als uw wensen of behoeften veranderen.

Een ander voordeel van shortlease is dat het een all-inclusive service is. De maandelijkse vergoeding dekt vaak de meeste kosten, zoals de autoverzekering, onderhoud en wegenbelasting! Het enige dat u hoeft te doen is te tanken, of wanneer u een elektrische auto heeft de auto op te laden!

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Zwolle?

Op onze website kunt u vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. U geeft bij de aanvraag aan hoe lang u een auto wilt shortleasen, en u maakt een globale inschatting hoeveel kilometer u in de auto denkt te rijden. Na uw aanvraag ontvangt u een vrijblijvende offerte van één van onze leaseadviseurs.

Als u akkoord gaat met de offerte vragen we u om een aantal aanvullende gegevens te verstrekken voor een credit check. Vanaf hier volgt het aanbetalingsbedrag. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Zwolle geleverd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet!

✔ Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

✔ Geen grote investering: Bij shortlease hoeft u geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

✔ Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draagt u geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

✔ Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is dé marktleider als het gaat om shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Zwolle en omgeving, maar in heel Nederland! Met een wagenpark van meer dan 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan uw zakelijke of persoonlijke behoeften. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar

Shortlease acties van de week

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 235

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 395

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 555

  BMW i3

  De unieke BMW i3, de meest duurzame electrische auto, 100% electrisch, 0% uitstoot en 100% rijplezier. 

  vanaf 16% bijtelling
 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 695

  Audi A3 Sportback

  De nieuwe Audi A3 : Audi's sportieve antwoord met cleane lijnen en slimme technologieen, een auto die alle uitdagingen aan kan. 

Bekijk alle shortlease acties