Shortlease Zwolle

De beste flexibele autolease in de omgeving van Zwolle!

Shortlease is een populaire vorm van lease die steeds meer terrein wint in Nederland, Zwolle is daarop geen uitzondering. Deze vorm van leasen biedt ondernemers en particulieren de flexibiliteit om op korte termijn over een auto te beschikken voor de duur van één maand tot een paar jaar. Dit zonder vast te zitten aan een lange termijn leasecontract.

Kiest u bijvoorbeeld voor een shortlease contract voor de duur van twee maanden, maar wilt u graag blijven rijden? In dit geval is het geen probleem om door te rijden! In dit artikel zullen we de voordelen van shortlease in Zwolle bespreken en hoe het werkt.

zwolle shortlease

Wat is shortlease precies?

Shortlease is een flexibele vorm van autohuur die lijkt op reguliere lease, maar met kortere contracten die meer flexibiliteit bieden. Het is tevens vergelijkbaar met een auto abonnement. Bij shortlease beschikt u over een auto voor een periode van één maand tot 36 maanden.

Afhankelijk van het contract kun je deze op elk moment opzeggen, waardoor je niet vastzit aan langdurige verplichtingen. Bovendien zijn veel diensten zoals onderhoud, verzekering en belastingen bij de prijs inbegrepen, waardoor je geen extra kosten hoeft te maken.

shortlease zwolle

Voordelen van shortlease in Zwolle

Flexibiliteit is dus één van de grootste voordelen van shortlease. Als ondernemer of particulier in Zwolle zit u niet vast aan langdurige leasecontracten of de aankoop van een eigen auto. Dit kan vooral handig zijn als je onzeker bent over hoe lang je de auto nodig hebt, of als je financiële middelen elders wilt inzetten. Door te kiezen voor shortlease krijg je ook de vrijheid om van auto te wisselen als uw wensen of behoeften veranderen.

Een ander voordeel van shortlease is dat het een all-inclusive service is. De maandelijkse vergoeding dekt vaak de meeste kosten, zoals de autoverzekering, onderhoud en wegenbelasting! Het enige dat je hoeft te doen is te tanken, of wanneer je een elektrische auto hebt de auto op te laden!

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Zwolle?

Op onze website kun je vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. Je geeft bij de aanvraag aan hoe lang je een auto wilt shortleasen, en je maakt een globale inschatting hoeveel kilometer je in de auto denkt te rijden. Na jouw aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte van één van onze leaseadviseurs.

Als je akkoord gaat met de offerte vragen we je om een aantal aanvullende gegevens te verstrekken voor een credit check. Vanaf hier volgt het aanbetalingsbedrag. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Zwolle geleverd.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet!

Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

Geen grote investering: Bij shortlease hoef je geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

Geen risico op restwaarde: Bij shortlease heb je geen risico op de restwaarde van een auto. Dit risico ligt geheel bij VWP Shortlease.

Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is dé marktleider als het gaat om shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Zwolle en omgeving, maar in heel Nederland! Met een wagenpark van honderden auto's past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan uw zakelijke of persoonlijke behoeften. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!