Mazda

MX-30

  • 200km actieradius (WLTP)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • 100% Elektrisch
  • Cruise Control

*Bovengenoemde cijfers kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.

Mazda MX-30

De Mazda MX-30 is een elektrische crossover SUV met verschillende opvallende kenmerken. Zo wordt de Mazda MX-30 aangedreven door een volledig elektrische motor, wat resulteert in een emissievrije rijervaring.

Het ontwerp van de Mazda MX-30 valt op door zijn gestroomlijnde en eigentijdse uitstraling, met kenmerkende elementen zoals de opvallende grille en de naar achteren scharnierende achterdeuren.

Eventuele meerprijzen

Hieronder vind je een overzicht van de eventuele meerprijzen. Deze prijzen zijn excl. BTW.

OptieBedrag
Extra km€ 0,14
Winterbanden per maand vanaf€ 35,00
Interieur pakket€ 10,00
Luxury€ 20,00

Reparatie, onderhoud & banden

Bij ieder leasecontract van VWP zijn reparatie, onderhoud en standaard banden in begrepen.

All-risk verzekering

Met een leasecontract van VWP ben je altijd all-risk verzekerd. Zo kun je altijd zorgeloos de weg op!

Wegenbelasting

De wegenbelasting is standaard inbegrepen bij de maandelijkse tarief. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Vervangend vervoer

Bij autopech of reparatie krijg je altijd vervangend vervoer na 24 uur zonder meerprijs.

** Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Mazda MX-30 Sportswagon shortlease actie

mazda mx 30
Zakelijk
Particulier

Mazda

MX-30
Persoonsgegevens

Op werkdagen ontvang je binnen één dag een offerte!

Persoonlijk advies nodig?

Ons team staat voor je klaar. Neem direct contact met ons op!

Mark Fledderus
Mark Fledderus

Verkoop

Mazda MX-30 Shortlease

De Mazda MX-30 is de nieuwe 100% elektrische crossover! En het resultaat is op alle vlakken groots en aanwezig. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant uiterlijk en verschijning met een hoge instap. Daarmee oogt hij in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s bijzonder ruim.

mazda mx-30 leasen

Mazda MX-30 leasen

Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde "freestyle" achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.  De Mazda MX-30 First Edition is precies zoals de designers hem bedoeld hebben, met zijn speciaal ontworpen 18 inch velgen, bijzondere kleurcombinaties, keuze uit twee bijzondere interieurs en alle innovaties op het gebied van veiligheid en infotainment die je nodig hebt voor optimaal rijplezier.

We kunnen niet meer om de elektrische auto heen. Dat is wel duidelijk nu vrijwel ieder automerk één of meerdere elektrische auto's op de markt brengt. Maar hoe ver moet een elektrische auto eigenlijk kunnen rijden op een enkele acculading? Europeanen rijden gemiddeld maar 48 kilometer per dag. Heb je dan een actieradius van 500 kilometer nodig? Mazda denkt van niet.

Mazda MX-30 van VWP Shortlease

Je sleept dan vooral ongebruikte zware en dure batterijen mee. In de MX-30 ligt dan ook een vrij klein accupakket. Maar de eerste volledig elektrische Mazda valt om meerdere redenen op. Drie om precies te zijn: actieradius, design en duurzaamheid. De accu van de Mazda MX-30 heeft een capaciteit van 35,5 kWh. Hiermee wordt in de praktijk een geschatte actieradius van ongeveer 180 kilometer gehaald.

Bij VWP Shortlease kunt u een Mazda MX-30 rijden vanaf €620,- per maand. Voor dit bedrag krijgt u alles inclusief, behalve de brandstof. VWP regelt voor u: alle reparaties en onderhoud, de allriskverzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer indien nodig. Een Mazda MX-30 shortleasen via VWP zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt autorijden!

Alle tarieven

Overzichtelijk voor je op een rijtje gezet

Zakelijk
Particulier

-*

p/m excl. BTW
p/m excl. BTW
Looptijd:

- maanden

Kilometers:

- KM/JR