BMW

iX

  • 436km actieradius (WLTP)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • 100% Elektrisch
  • Cruise Control

*Bovengenoemde cijfers kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.

BMW iX

De nieuwe BMW iX bepaalt de nieuwe norm op het gebied van rijbeleving, en is onovertroffen in slimme techniek, duurzaamheid en sportief rijplezier. Leverbaar in xDrive uitvoering ( Adtieradius : 407km-436km WLTP). 

Eventuele meerprijzen

Hieronder vind je een overzicht van de eventuele meerprijzen. Deze prijzen zijn excl. BTW.

OptieBedrag
Extra km€ 0,20
Winterbanden per maand vanaf€ 60,00
High Executive uitvoering€ 70,00

Reparatie, onderhoud & banden

Bij ieder leasecontract van VWP zijn reparatie, onderhoud en standaard banden in begrepen.

All-risk verzekering

Met een leasecontract van VWP ben je altijd all-risk verzekerd. Zo kun je altijd zorgeloos de weg op!

Wegenbelasting

De wegenbelasting is standaard inbegrepen bij het maandelijkse tarief. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Vervangend vervoer

Bij autopech of reparatie krijg je altijd vervangend vervoer na 24 uur zonder meerprijs.

** Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.

Ontvang een vrijblijvende offerte

BMWiX shortlease actie

Zakelijk
Particulier

BMW

iX
Persoonsgegevens

Op werkdagen ontvang je binnen één dag een offerte!

Persoonlijk advies nodig?

Ons team staat voor je klaar. Neem direct contact met ons op!

Mark Fledderus
Mark Fledderus

Verkoop

BMW iX xDrive 40 shortlease

BMW iX is een SUV van het Duitse automerk BMW. Het is de elektrische variant van de BMW X5 en werd in juni 2020 op de markt werd gebracht. Dit model zal vanaf begin volgend jaar verkrijgbaar zijn bij VWP Shortlease. De BMW iX is de eerste SUV van het automerk die geheel elektrisch is. Eerder werd de i3 voorgesteld, maar dat was geen SUV. De iX is dus het eerste model van het automerk dat voorzien is van elektrische aandrijving. De SUV is 4,88 meter lang, 1,98 meter breed en 1,68 meter hoog, tot slot is de wielbasis 2,93 meter. De elektrische aandrijving komt van twee elektromotoren.

De ene motor is aan de achterzijde gemonteerd en levert 260 pk en 740 Nm koppel. De andere motor is aan de voorzijde gemonteerd en levert 200 pk en 450 Nm koppel. Het totale vermogen van de elektrische aandrijving is daarmee 460 pk. De SUV heeft vierwielaandrijving.

De BMW iX heeft een 100 kWh-batterij. Deze batterij heeft een capaciteit die goed is voor een WLTP-actieradius van meer dan 400 kilometer. De SUV kan opladen met een snelheid van 150 kW. Op die manier is de batterij in circa 11 minuten weer voor 80 procent opgeladen.

BMW iX xDrive 40 lease

De iX wordt aangedreven door twee elektromotoren. De ene motor is aan de achterzijde gemonteerd en levert 260 pk en 740 Nm koppel. De andere motor is aan de voorzijde gemonteerd en levert 200 pk en 450 Nm koppel. Het totale vermogen van de elektrische aandrijving is daarmee 460 pk. De SUV heeft vierwielaandrijving. De SUV kan sprinten van 0 naar 100 kilometer per uur in 5,0 seconden. De topsnelheid is beperkt tot 200 kilometer per uur.

De iX heeft een 100 kWh-batterij. Deze batterij heeft een capaciteit die goed is voor een WLTP-actieradius van meer dan 400 kilometer. De SUV kan opladen met een snelheid van 150 kW. Op die manier is de batterij in circa 11 minuten weer voor 80 procent opgeladen. De SUV wordt aangedreven door twee elektromotoren. De ene motor is aan de achterzijde gemonteerd en levert 260 pk en 740 Nm koppel. De andere motor is aan de voorzijde gemonteerd en levert 200 pk en 450 Nm koppel. Het totale vermogen van de elektrische aandrijving is daarmee 460 pk. De SUV heeft vierwielaandrijving. De topsnelheid van de BMW iX is beperkt tot 200 kilometer per uur.

BMW iX xDrive 40 bij VWP Shortlease

De BMW iX xDrive 40 shortlease auto's van VWP Shortlease zijn allemaal zeer aantrekkelijk geprijsd op zijn beschiktbaar op basis van een full operational lease constructie. Alle leaseauto's van VWP Shortlease worden door heel Nederland op locatie afgeleverd en iedere auto is standaard uitgerust met een uitgebreide entertainment installatie, metallic lak en airco. Wilt u meer weten over een bepaald BMW type? Klik dan hierboven op de desbetreffende auto en lees er alles over! U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende shortlease offerte aanvragen!

Alle tarieven

Overzichtelijk voor je op een rijtje gezet

Zakelijk
Particulier

-*

p/m excl. BTW
p/m excl. BTW
Looptijd:

- maanden

Kilometers:

- KM/JR