Shortlease Utrecht

shortlease utrecht

Als ondernemer of particulier in Utrecht is het van groot belang dat u flexibel kunt zijn. U moet natuurlijk snel kunnen inspelen op de veranderende behoeften van uw bedrijf en uw klanten, zonder dat u daarbij vastzit aan een langdurig leasecont. Dit is waar Shortlease in Utrecht de ideale uitkomst is! In dit artikel leest u alles wat u moet weten over deze flexibele en kosteneffectieve oplossing voor zakelijke of particuliere mobiliteit.

Wat is Shortlease?

Shortlease is één van de mogelijke leasevormen waarbij u een auto least voor een kortere periode dan bij traditionele leasevormen. Het kan ook zijn dat u de term flex lease of auto abonnement kent, in principe gaat het bij shortlease om dezelfde manier van auto rijden. Het gaat hierbij om een periode van minimaal één maand tot maximaal 36 maanden.

Shortlease is een flexibele vorm van autolease, waarbij u snel kunt inspelen op veranderingen in uw bedrijf of in de markt. Bovendien heeft u geen hoge investeringskosten voor de aanschaf van een auto en heeft u geen last van hoge afschrijvingskosten.

Shortlease in Utrecht

Shortlease in Utrecht biedt verschillende voordelen ten opzichte van de bekende en traditionele leasevormen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet: Flexibiliteit: Met Shortlease heeft u de mogelijkheid om na de contractperiode, iedere 7 dagen op te zeggen, waardoor u zeer flexibel bent in het gebruik van de auto.

Dit is ideaal als u een seizoensgebonden bedrijf heeft, of als u tijdelijk een extra auto nodig heeft. Bespaar op kosten: Doordat u geen hoge investeringskosten heeft voor de aanschaf van een auto en geen last heeft van hoge afschrijvingskosten, is shortlease een kosteneffectieve oplossing. Altijd een recente auto: Kiest u voor shortlease dan rijdt u altijd in een recente auto. Dit is niet alleen prettig voor uw uitstraling, maar zorgt ook voor minder onderhoudskosten.

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Utrecht?

Op de website van VWP Shortlease kunt u vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. U geeft bij de aanvraag aan hoe lang u een auto wilt shortleasen, en u maakt een globale inschatting hoeveel kilometer u in de auto denkt te rijden. Na uw aanvraag ontvangt u de vrijblijvende offerte van één van onze medewerkers.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan vragen we u om een aantal aanvullende gegevens te verstrekken voor een credit check. Daarna volgt de betaling van de borg. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Utrecht geleverd, op de locatie die u het beste uitkomt! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet!

✔ Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

✔ Geen grote investering: Bij shortlease hoeft u geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

✔ Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draagt u geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

✔ Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Over VWP Shortlease

Wij zijn dé marktleider als het gaat om shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Utrecht en omgeving, maar in heel Nederland! Met een wagenpark van meer dan 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan uw zakelijke of persoonlijke behoeften. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar

Shortlease acties van de week

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 235

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 395

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 555

  BMW i3

  De unieke BMW i3, de meest duurzame electrische auto, 100% electrisch, 0% uitstoot en 100% rijplezier. 

  vanaf 16% bijtelling
 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 695

  Audi A3 Sportback

  De nieuwe Audi A3 : Audi's sportieve antwoord met cleane lijnen en slimme technologieen, een auto die alle uitdagingen aan kan. 

Bekijk alle shortlease acties