Shortlease Nijmegen

Flexibel leasen in Nijmegen

Shortlease is een flexibele manier van autorijden waarbij je voor een korter periode een auto tot de beschikking hebt. Deze vorm van leasen wordt steeds populairder, zo ook in Nijmegen. Mede doordat het een perfecte oplossing is voor iedereen die voor een korter periode een auto nodig heeft. Op deze pagina bespreken we de voordelen van shortlease in Nijmegen en hoe de aanvraag van een shortlease auto precies in z'n werk gaat.

shortlease nijmegen

Flexibel en voordelig

Shortlease is een ideale oplossing voor mensen die niet vast willen zijn aan een langlopend leasecontract of voor iedereen die geen nieuwe auto wil kopen. Bij shortlease heb je namelijk de vrijheid om zelf te bepalen hoe lang je de auto wilt gebruiken. De duur van shortlease begint namelijk al vanaf één maand. Deze vorm van autolease wordt ook wel een auto abonnement of flexibel leasecontract genoemd.

Dit maakt shortlease ook een voordelige optie voor bijvoorbeeld ZZP'ers, ondernemers of werknemers die voor een tijdelijk project in of rondom Nijmegen actief zijn. Bovendien zijn de maandelijkse kosten bij shortlease vaak lager dan bij reguliere leasecontracten, omdat u niet vastzit aan een lange lease periode.

shortleasen nijmegen

Shortlease voor particulieren

Ook voor particulieren is shortlease in Nijmegen een interessante optie. Bijvoorbeeld als je tijdelijk een tweede auto nodig hebt, of als je een nieuwe auto wilt uitproberen voordat je beslist om deze te kopen. Shortlease biedt ook in dit geval uitkomst, omdat je zonder grote investering toch van alle gemakken van een auto kunt genieten.

Milieuvriendelijk en duurzaam rijden in Nijmegen

Voor wie graag duurzaam wil rijden, zijn er in Nijmegen ook verschillende shortlease opties beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische of hybride auto. Dit past goed bij het duurzame karakter van Nijmegen, dat zich steeds meer ontwikkelt als groene stad met het oog op milieu.

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Nijmegen?

Op de website van VWP Shortlease kun je een keuze maken uit het ruime auto aanbod. Je geeft bij de aanvraag aan hoe lang je de auto tot jouw beschikking wilt hebben, en je maakt een inschatting hoeveel kilometer je in de auto denkt te rijden. Na de aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte van één van onze medewerkers.

Bevalt de offerte, en ga je akkoord? Dan vragen we je om een aantal aanvullende gegevens te verstrekken voor een credit check. Daarna volgt de betaling van de borg. Zodra het contract is getekend en wij de borg hebben ontvangen wordt de auto zo snel mogelijk in Nijmegen geleverd, op de locatie die jouw het beste uitkomt!

Je kunt er ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor je op een rij gezet!

Flexibiliteit: Shortlease geeft zowel ondernemers als particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

Geen grote investering: Bij shortlease hoef je geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en zelfstandigen zonder personeel aantrekkelijk zijn.

Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draag je geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Over VWP Shortlease

Wij zijn dé marktleider als het gaat om shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Nijmegen en omgeving, maar in heel Nederland! Met een groot eigen wagenpark past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan jouw zakelijke of persoonlijke wensen en behoeften. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!