Shortlease Nijmegen

shortlease nijmegen

Shortlease is een flexibele manier van autorijden waarbij u voor een korter periode een auto tot uw beschikking heeft. Deze vorm van leasen wordt steeds populairder, zo ook in Nijmegen. Mede doordat het een perfecte oplossing is voor iedereen die voor een korter periode een auto nodig heeft. In dit artikel bespreken we de voordelen van shortlease in Nijmegen en hoe de aanvraag van een shortlease auto precies in z'n werk gaat.

Flexibel en voordelig

Shortlease is een ideale oplossing voor mensen die niet vast willen zijn aan een langlopend leasecontract of voor iedereen die geen nieuwe auto wil kopen. Bij shortlease heeft u namelijk de vrijheid om zelf te bepalen hoe lang u de auto wilt gebruiken. De duur van shortlease begint namelijk al vanaf één maand.

Dit maakt shortlease ook een voordelige optie voor bijvoorbeeld ZZP'ers, ondernemers of werknemers die voor een tijdelijk project in of rondom Nijmegen actief zijn. Bovendien zijn de maandelijkse kosten bij shortlease vaak lager dan bij reguliere leasecontracten, omdat u niet vastzit aan een lange lease periode.

Shortlease voor particulieren

Ook voor particulieren is shortlease in Nijmegen een interessante optie. Bijvoorbeeld als u tijdelijk een tweede auto nodig heeft, of als u een nieuwe auto wilt uitproberen voordat u beslist om deze te kopen. Shortlease biedt ook in dit geval uitkomst, omdat u zonder grote investering toch van alle gemakken van een auto kunt genieten.

Milieuvriendelijk en duurzaam rijden in Nijmegen

Voor wie graag duurzaam wil rijden, zijn er in Nijmegen ook verschillende shortlease opties beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische of hybride auto. Dit past goed bij het duurzame karakter van Nijmegen, dat zich steeds meer ontwikkelt als groene stad met het oog op milieu.

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Nijmegen?

Op de website van VWP Shortlease kunt u een keuze maken uit het ruime auto aanbod. U geeft bij de aanvraag aan hoe lang u de auto tot uw beschikking wilt hebben, en u maakt een inschatting hoeveel kilometer u in de auto denkt te rijden. Na uw aanvraag ontvangt u een vrijblijvende offerte van één van onze medewerkers.

Bevalt de offerte, en gaat u akkoord? Dan vragen we u om een aantal aanvullende gegevens te verstrekken voor een credit check. Daarna volgt de betaling van de borg. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Nijmegen geleverd, op de locatie die u het beste uitkomt! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet!

✔ Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

✔ Geen grote investering: Bij shortlease hoeft u geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

✔ Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draagt u geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

✔ Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Over VWP Shortlease

Wij zijn dé marktleider als het gaat om shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Nijmegen en omgeving, maar in heel Nederland! Met een wagenpark van meer dan 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan uw zakelijke of persoonlijke wensen en behoeften. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar

Shortlease acties van de week

 • ACTIE Tarief

  vanaf p/mnd
  € 395

  Toyota Aygo X

  De nieuwe Toyota Aygo X, geraffineerd en onbetwistbaar cool : de populairste SUV crossover van de stad. 

 • Nieuwste model

  vanaf p/mnd
  € 495

  Volkswagen New Polo

  Met z'n vernieuwde, gestroomlijnde design en z'n bijzondere accenten is de nieuwe Polo een opvallende verschijning. Leverbaar met 1.0 TSi 70kw motor. 

 • light hybride

  vanaf p/mnd
  € 560

  Ford New Focus Wagon

  De veelzijdige Ford Focus Wagon, ruimte en comfort gecombineerd met design, voorzien van talrijke slimme features. 

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 640

  Cupra Born

  De 100% elektrische Cupra Born, impuls of a new generation. Uniek design en sportieve prestaties gaan samen. 

  vanaf 12% bijtelling
 • Sportief

  vanaf p/mnd
  € 920

  Audi Q3 Sportback

  De Audi Q3 Sportback, de vlotte looks en uitstraling van een coupe gecombineerd met de kracht, uitstraling en eigenschappen van een SUV.

Bekijk alle shortlease acties