Shortlease Leeuwarden

shortlease leeuwarden

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om altijd mobiel te zijn. Of het nu gaat om het bezoeken van klanten of het bijwonen van zakelijke afspraken, u wilt altijd snel en efficiënt op de bestemming aankomen. Maar wat als u niet wilt investeren in de aanschaf van een eigen auto? Dan biedt shortlease de oplossing!

Shortlease is een flexibele vorm van autolease waarbij u voor een korte periode een auto ter beschikking krijgt tegen een vast maandelijks bedrag. Het grote voordeel van shortlease is dat u niet vastzit aan een langlopend leasecontract, maar dat u juist heel flexibel bent. Dit maakt shortlease ideaal voor ondernemers en particulieren die behoefte hebben aan tijdelijke mobiliteit.

Shortlease is ook geschikt voor particulieren

Ook voor particulieren is shortlease in Leeuwarden een goede optie. Bijvoorbeeld als u tijdelijk een tweede auto nodig heeft, of als u een nieuwe auto wilt uitproberen voordat u beslist om deze te kopen. Shortlease biedt ook in dit geval uitkomst, omdat u zonder grote investering toch van alle gemakken van een auto kunt genieten.

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Leeuwarden?

Op onze website kunt u een keuze maken uit het ruime auto aanbod. Bij uw aanvraag geeft u aan hoe lang u de auto tot uw beschikking wilt hebben, en u maakt een inschatting hoeveel kilometer u in de auto denkt te rijden. Na uw aanvraag ontvangt u een vrijblijvende offerte van één van onze medewerkers.

Bevalt de offerte, en gaat u akkoord? Dan vragen we u om een aantal aanvullende gegevens te verstrekken voor een credit check. Daarna volgt de betaling van de borg. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Leeuwarden geleverd, op de locatie die u het beste uitkomt! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet!

✔ Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

✔ Geen grote investering: Bij shortlease hoeft u geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

✔ Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draagt u geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

✔ Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Over VWP Shortlease

Wij zijn dé marktleider als het gaat om shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Leeuwarden en omgeving, maar in heel Nederland! Met een wagenpark van meer dan 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan uw zakelijke of persoonlijke wensen en behoeften. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar

Shortlease acties van de week

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 235

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 395

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 555

  BMW i3

  De unieke BMW i3, de meest duurzame electrische auto, 100% electrisch, 0% uitstoot en 100% rijplezier. 

  vanaf 16% bijtelling
 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 695

  Audi A3 Sportback

  De nieuwe Audi A3 : Audi's sportieve antwoord met cleane lijnen en slimme technologieen, een auto die alle uitdagingen aan kan. 

Bekijk alle shortlease acties