Shortlease Leeuwarden

Voordelig flexibel leasen in Leeuwarden

Als ondernemer weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om altijd mobiel te zijn. Of het nu gaat om het bezoeken van klanten of het bijwonen van zakelijke afspraken, je wilt altijd snel en efficiënt op de bestemming aankomen. Maar wat als je niet wilt investeren in de aanschaf van een eigen auto? Dan biedt shortlease de oplossing!

Shortlease is een flexibele vorm van autolease waarbij je voor een korte periode een auto ter beschikking krijgt tegen een vast maandelijks bedrag. Het grote voordeel van shortlease is dat je niet vastzit aan een langlopend leasecontract, maar dat je juist heel flexibel bent. Dit maakt shortlease ideaal voor ondernemers en particulieren die behoefte hebben aan tijdelijke mobiliteit.

shortlease leeuwarden

Short leasen in Leeuwarden

Ook voor particulieren is shortlease in Leeuwarden een goede optie. Bijvoorbeeld als je tijdelijk een tweede auto nodig hebt, of als je een nieuwe auto wilt uitproberen voordat je beslist om deze te kopen. Shortlease biedt ook in dit geval uitkomst, omdat je zonder grote investering toch van alle gemakken van een auto kunt genieten.

VWP is dé marktleider als het om shortlease gaat. Wij zijn niet alleen actief in Leeuwarden en omgeving, maar in heel Nederland! Met uitgebreid eigen wagenpark past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan jouw zakelijke of persoonlijke wensen en behoeften.

leeuwarden shortlease

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Leeuwarden?

Op onze website kun je een keuze maken uit het ruime auto aanbod. Bij de aanvraag geef je aan hoe lang je de auto tot jouw beschikking wilt hebben en maak je een inschatting hoeveel kilometers je in de auto denkt te rijden. Na jouw aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte van één van onze medewerkers.

Bevalt de offerte, en ga je akkoord? Dan vragen we je om een aantal aanvullende gegevens te verstrekken voor een credit check. Daarna volgt de betaling van de borg. Zodra het contract is getekend en wij de betaling van de borg hebben ontvangen, wordt de auto zo snel mogelijk in Leeuwarden geleverd, op de locatie die jouw het beste uitkomt!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor je op een rij gezet!

Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode. Shortlease is dan ook niet voor niets ook wel bekend als flex lease.

Geen grote investering: Bij shortlease is het niet nodig om een grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en zelfstandigen zonder personeel aantrekkelijk zijn.

Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draag je geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid!