shortlease groningen

Shortlease Groningen

Shortlease in Groningen is ideaal voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar flexibiliteit en gemak. Shortlease biedt een tijdelijke auto, waarbij het mogelijk is om voor een korte periode van één tot 36 maanden een auto te huren. Dit is vooral aantrekkelijk voor bedrijven die hun wagenpark willen uitbreiden zonder zich te binden aan lange termijn contracten of financiële verplichtingen.

VWP Shortlease heeft verschillende voordelen, waaronder flexibele voorwaarden en tarieven die zijn afgestemd op jouw behoeften. De slogan is dan ook niet voor niets "Bepaal uw eigen tarief". Het is ook een goede oplossing voor bedrijven die snel een auto nodig hebben zonder zich zorgen te maken over langdurige contracten. Een auto shortleasen is zorgeloos rijden met een minimale looptijd van één maand.

Een ander belangrijk voordeel van shortlease in Groningen is dat het bedrijven de mogelijkheid biedt om hun wagenpark aan te passen aan de behoeften van hun bedrijf. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk een extra auto huren wanneer er een nieuwe medewerker wordt aangenomen of als ze tijdelijk een extra voertuig nodig hebben voor zakelijke reizen of projecten.

Shortlease acties

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Groningen?

Om te beginnen kun je op onze website vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. Je geeft bij de aanvraag aan hoe lang je gebruikt wilt maken van de shortlease auto en je maakt een inschatting hoeveel kilometer u in de auto denkt te rijden.

Na de aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte. Wanneer je hiermee akkoord gaat vragen we je om enkele aanvullende gegevens te verstrekken voor een zogeheten credit check. Vanaf hier volgt het aanbetalingsbedrag.

Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in de regio Groningen geleverd. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze adviseurs neemt dan graag de tijd om praktische vragen met betrekking tot de auto uit te leggen.

voordelen van shortlease

Voordelen van shortlease

✔ Flexibiliteit: Ons shortlease aanbod geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode, dus zonder langlopende verplichtingen! Dit is ideaal wanneer je personeel in dienst hebt op basis van flexibele arbeidscontracten.

✔ Geen grote investering: Bij shortlease hoef je geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn. De all in prijzen van een shortlease auto zijn inclusief wegenbelasting, verzekeringen et cetera. Heb je bijvoorbeeld tijdelijk een bedrijfswagen nodig? Met shortlease loop je geen financieel risico!

✔ Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draagt u geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease. Dit is fijn voor een startende onderneming, of voor gevestigde bedrijven.

✔ Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid. Ook bieden wij standaard vervangend vervoer bij onze shortlease aanbiedingen!

Over VWP Shortlease

Woonachtig in Groningen en op zoek naar een shortlease auto? VWP Shortlease is dé marktleider in shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Groningen, maar door heel Nederland! Met een wagenpark van maar liefst 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan jouw zakelijke of persoonlijke situatie. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op voor meer informatie!

waarom vwp

Shortlease acties

Waarom kiezen voor VWP Shortlease?

VWP Shortlease staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Wij bieden professioneel advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste leaseoptie die aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. Een auto leasen was nog nooit zo eenvoudig!

Snelle en Efficiënte Afhandeling

De aanvraag voor een shortlease auto is bij VWP Shortlease snel en efficiënt. Klanten kunnen binnen korte tijd de weg op in hun gehuurde voertuig.

Transparante Kostenstructuur

VWP Shortlease hanteert een transparante kostenstructuur, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Er zijn geen verborgen kosten, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens de leaseperiode. Het contract is helder en bij vragen zijn wij altijd bereikbaar!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar

Shortlease acties van de week

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 235

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 395

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 555

  BMW i3

  De unieke BMW i3, de meest duurzame electrische auto, 100% electrisch, 0% uitstoot en 100% rijplezier. 

  vanaf 16% bijtelling
 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 695

  Audi A3 Sportback

  De nieuwe Audi A3 : Audi's sportieve antwoord met cleane lijnen en slimme technologieen, een auto die alle uitdagingen aan kan. 

Bekijk alle shortlease acties