Wat is de procedure bij het inleveren van leaseauto’s?

Als u uw leaseauto wilt inleveren bij VWP, dient de wagenparkbeheerder van uw bedrijf een afspraak te maken voor het afhalen van de auto. Dit kan door op onze site het auto-inname formulier in te vullen. VWP Shortlease biedt de volgende mogelijkheden om een leaseauto te laten innemen:

  1. De auto wordt opgehaald van een door de wagenparkbeheerder opgegeven adres. De definitieve inname vindt plaats op de VWP Shortlease-vestiging te Nijverdal door een bevoegd medewerker. Bij de definitieve inname wordt de auto gecontroleerd op eventuele schades.
  2. U levert de leaseauto zelf in op onze vestiging in Nijverdal en tekent hierbij voor de definitieve inname van de auto. Tijdens de inname wordt de auto geïnspecteerd. U bespaart hiermee de transportkosten.
  3. U kiest zelf de inname locatie (zakelijk of privé) waar u, of een daartoe bevoegd persoon, tekent voor de definitieve inname van de leaseauto. Het innamerapport wordt opgesteld door een expertisebureau. Deze vorm van inname brengt extra kosten met zich mee. Uw wagenparkbeheerder dient VWP Shortlease hiervoor dan ook schriftelijk toestemming te geven.

 

» Terug naar de veelgestelde vragen

Vragen? Bel 0546 - 714 417