Actie
Direct leverbaar

Cupra Born

Cupra

Born

  • 100% Elektrisch
  • Apple Carplay/Android Auto
  • LM 19 inch wielen
  • 12% bijtelling

*Bovengenoemde cijfers kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.

Fiat 500

De 100% elektrische Cupra Born, impuls of a new generation. Uniek design en sportieve prestaties gaan samen. Leverbaar als Adrenaline One en Performance One. 

Eventuele meerprijzen

Hieronder vind je een overzicht van de eventuele meerprijzen. Deze prijzen zijn excl. BTW.

OptieBedrag
Extra km€ 0,13
Winterbanden per maand vanaf€ 40,00
Performance One uitvoering€ 40,00

Reparatie, onderhoud & banden

Bij ieder leasecontract van VWP zijn reparatie, onderhoud en standaard banden in begrepen.

All-risk verzekering

Met een leasecontract van VWP ben je altijd all-risk verzekerd. Zo kun je altijd zorgeloos de weg op!

Wegenbelasting

De wegenbelasting is standaard inbegrepen bij het maandelijkse tarief. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Vervangend vervoer

Bij autopech of reparatie krijg je altijd vervangend vervoer na 24 uur zonder meerprijs.

** Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Cupra Born shortlease actie

Zakelijk
Particulier

Cupra

Born
Persoonsgegevens

Op werkdagen ontvang je binnen één dag een offerte!

Persoonlijk advies nodig?

Ons team staat voor je klaar. Neem direct contact met ons op!

Mark Fledderus
Mark Fledderus

Verkoop

Cupra Born Shortlease

De Cupra Born is de eerste volledige elektrische auto van dit merk. Dit is het sportieve broertje van de Volkswagen ID.3 en heeft een stoer en opvallend design, krachtige prestaties en beschikt over alle denkbare luxe die je van een auto mag verwachten.

Deze auto heeft een bereik van zo'n 550 kilometer op een volle accu, en staat garant voor veel rijplezier! Bij VWP Shortlease is deze auto vlot beschikbaar, zo kan je de volgende dag al onderweg zijn. Bovendien profiteer je van de lage bijtelling van 12%!

Bij deze auto is aan alles gedacht, zo ook de ruimte binnenin. De grootte van de auto is te danken aan het feit dat onderdelen van elektrische auto's minder ruimte innemen dan die van een traditionele auto. Het batterijpakket wordt in de bodem van de auto geplaatst, waardoor iedere nadelige impact op de binnenruimte wordt weggehaald.

cupra born leasen

Cupra Born leasen

Dit zorgt voor een compact ogende auto, die meer dan genoeg ruimte biedt. De beenruimte in de auto is dan ook voldoende voor iedere passagier.

Over de prestaties van de Cupra Born is niet veel aan te merken. Je beschikt over meer dan 200 pk, zo heb je nooit het gevoel dat je tekort komt. Zoals we mogen verwachten van elektrische auto's gaat het optrekken ontzettend snel!

Ook het opladen, en snelladen is bij de Cupra goed geregeld. Met een snellader is de accu in ongeveer 30 tot 40 minuten volledig opgeladen. Als je geen gebruik maakt van een snellader dan is de accu in ongeveer 4 uur volledig opgeladen.

Met VWP Shortlease en de Cupra Born kan je jezelf voorbereiden om zorgenloos te genieten van alles dat deze auto te bieden heeft. Profiteer van schoon en milieubewust rijden met een beperkt verbruik.

Cupra Born van VWP Shortlease

De Cupra Born is ontworpen om op alles voorbereid te zijn, met een dynamisch nieuw interieurontwerp dat je alle vrijheid geeft en zich aan elke reis aanpast. Met deze ruime auto is het vervoeren van goederen geen enkel probleem meer!

Onze Cupra Born shortlease auto's zijn allemaal zeer voordelig geprijsd op basis van een full operational lease constructie. Alle leaseauto's van VWP Shortlease worden door heel Nederland op locatie afgeleverd en iedere auto is standaard uitgerust met een uitgebreide entertainment installatie, metallic lak en airco.

Wilt u meer weten over een bepaald Cupra type? Klik dan hierboven op de desbetreffende auto en lees meer. U kunt ook direct een vrijblijvende shortlease offerte aanvragen!

Alle tarieven

Overzichtelijk voor je op een rijtje gezet

Zakelijk
Particulier

-*

p/m incl. BTW
p/m incl. BTW
Looptijd:

- maanden

Kilometers:

- KM/JR