korte termijn lease

Shortlease: autolease voor de korte termijn

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een auto kunt leasen voor een korte termijn? Dan zoekt u VWP Shortlease. Shortlease is dé oplossing voor korte termijn lease. Het combineert de vrijblijvendheid van een huurauto met de luxe en het gemak van een leaseauto. Het beste van twee werelden dus!

Wat is kort leasen?

Onder kort leasen of korte termijn lease wordt in het geval van shortlease verstaan: alles tussen 1 en 24 maanden. Of u nu een auto wilt leasen voor 1 maand, voor een half jaar of voor een jaar, dat is allemaal mogelijk. Uw maandelijkse bijdrage wordt vastgesteld aan de hand van de duur van de leaseovereenkomst in combinatie met het gekozen aantal vrije kilometers per maand.

Voor korte periode een auto leasen; is dat heel duur?

Kort leasen is helemaal niet duur in vergelijk tot reguliere autolease. Niet alleen is shortlease goedkoper dan autohuur, ook loopt u met korte termijn lease niet het financiële risico van een langdurige lease-overeenkomst. Dat maakt shortlease een interessante oplossing voor iedereen die een auto van de zaak wil leasen zonder financieel risico. Een uitstekende oplossing wanneer uw wagenpark fluctueert, u starter of zzp'er bent, of uw bedrijf simpelweg geen langdurige leasecontracten wil afsluiten.

Korte termijn lease acties

Iedere maand selecteren wij nieuwe leaseauto's actiemodellen, die tegen een extra gunstig maandtarief worden aangeboden. Als u één van de actiemodellen uitkiest, profiteert u tijdens de gehele looptijd van uw korte leasecontract van dit speciale actietarief. VWP Shortlease biedt u de meest aantrekkelijke lease van Nederland.

Vragen? Bel 0546 - 714 417