Auto van de zaak

Voor elke ondernemer is het interessant om een auto van de zaak te leasen bij VWP Shortlease. Zo bent u zeker van het feit dat in alle gemakken is voorzien. De mooiste nieuwe modellen, een auto van de zaak in is bij ons heel comfortabel. En alles tegen een gunstige prijs. Dit zijn de voordelen van VWP Shortlease:

  • Altijd de nieuwste modellen en een zeer ruime keuze
  • Altijd volop keuze ook met lage bijtelling
  • Leasen al vanaf 1 maand
  • Full-operational lease inclusief rente, verzekering, banden, etc etc
  • Flexibele contracten met slechts één week opzegtermijn

Wij hebben alle denkbare merken beschikbaar in ons aanbod. Ook voor bedrijfsauto's bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hier de mooiste nieuwe modellen. Wij hebben een zeer ruime keuze uit merken. Ook als u op zoek bent als zzp'er biedt VWP shortlease precies wat u zoekt! U kunt als werkgever, werknemer en als zelfstandige bij ons terecht voor een auto van de zaak. Gelukkig hebben wij heel veel modellen, zo kunnen wij iedereen een geschikte auto aanbieden. Bent u op zoek naar een specifiek model? Wij van VWP shortlease hebben regelmatig shortlease acties. Dit scheelt u erg veel geld per maand!  

Bijtelling voor een auto van de zaak

Graag autorijden met een lage bijtelling? Logisch. Ook wij begrijpen dat het rijden met een grijs kenteken heel aantrekkelijk kan zijn.  De kosten voor de bijtelling van een auto van de zaak blijft altijd lastig voor werknemers. U kunt de bijtelling online berekenen op de website van de belastingdienst, voor een auto op naam van de zaak! Zo weet u direct hoeveel u kwijt bent en wordt het makkelijker om de beste keuze te maken! Wij hebben veel nieuwe milieubewuste en hybride modellen. Neem een kijkje en zie welk model het meest geschikt voor u is.

Vragen? Bel 0546 - 714 417