Afspraak maken voor het wisselen van uw winterbanden

Heb jij winterbanden opgenomen in jouw shortleasecontract dan kan je via ons een afspraak maken voor het inplannen van het wisselen van de banden. Het VWP winterbandenplan wordt door onze partner Profile uitgevoerd in een vestiging naar keuze (door jou aan te geven). Wil je een afspraak maken noteer dan eerst jouw bandenmaat (deze vind je aan de zijkant van de banden). Ga naar www.profile.nl voor het maken van een afspraak, geef hierbij aan dat je een auto rijdt via VWP Shortlease. Houd er ook rekening mee dat er een gemiddelde levertijd is van 5 werkdagen. 

Vanzelfsprekend kunt u natuurlijk ook onze afdeling onderhoud bellen, deze bereikt u onder telefoonnummer 0546-714417 (keuzemogelijkheid 2)
 

Bandenspanning controle systeem TPMS:

Indien uw auto is voorzien van een bandenspanning controlesysteem: TPMS = Tyre Pressure Monitoring System kan het voorkomen dat na het wisselen van de zomer- en/of winterbanden het controlelampje van de bandenspanning op het dashboard gaat branden, direct of in sommige gevallen tijdens de eerstvolgende rit na 15 á 20 kilometer.

Er zijn verschillende systemen op de markt, afhankelijk van het systeem kan het voorkomen dat het systeem gereset of opnieuw ingelezen moet worden. In het instructieboekje kunt u hier meer informatie over vinden of uw merkdealer kan u hierover informeren.

Vragen? Bel 0546 - 714 417