Elektrische bedrijfswagen

Bij VWP Shortlease bieden wij graag de keuze als het gaat om elektrische bedrijfswagens. Op deze pagina lees je wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Hier lees je alles over de beschikbare modellen inclusief de bijkomende techniek. Wie aan de toekomst denkt kan bijna niet meer zonder een groene mobiliteitsoplossing. De techniek staat vandaag de dag voor niets, zo zijn er al bedrijfswagens beschikbaar met een actieradius die richting de 300 km gaan. Zo behoort zelfs een trekhaak tot de mogelijkheden bij elektrische bedrijfswagens.

Ben je op zoek naar een duurzame mobiliteitsoplossing voor je bedrijf? Steeds vaker leasen ondernemers een elektrische bedrijfswagen. Alle uitgebreide mogelijkheden van een reguliere bestelbus, maar dan geheel emissievrij. Deze bedrijfswagens staan garant voor rijcomfort, direct vermogen en lagere onderhoudskosten dan een gewone bedrijfswagen. Dit alles met een actieradius waar je de hele dag mee vooruit kunt!

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 670

  Toyota ProAce City

  De Proace City is functioneel en veelzijdig een ideale zakenpartner voor uw dagelijkse werkzaamheden. Hij combineert de grootste laadlengte in zijn klasse met een royaal laadvolume tot wel 3,9m3.

 • vanaf p/mnd
  € 740

  Renault Trafic

  De Renault Trafic: een sterke en efficiente bedrijfswagen met een functioneel actueel ontwerp.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is een zakelijke dienstverlener gevestigd in Nijverdal. VWP Shortlease is inmiddels niet meer weg te denken uit het lease landschap. Met een ervaring van ruim 15 jaar in de leasing hebben wij onze eigen visie op short(lease) verder ontwikkelt. Deze visie vindt je terug in onze gehele bedrijfsvoering. VWP Shortlease biedt tal van mogelijkheden wanneer je voor onbepaalde tijd beschikking wilt hebben over één of meerdere bedrijfswagens.

Het is al mogelijk om een bedrijfswagen te leasen vanaf 1 maand. Wij staan voor flexibiliteit, transparantie en een persoonlijke hoogwaardige service. Zowel voor de zakelijke shortlease alswel voor de particuliere shortlease rijder. Wij bieden shortlease aan voor concurrerende tarieven met daarbij ook nog een heel uitgebreide keuze. VWP Shortlease is merk onafhankelijk en dat maakt het mogelijk om alle mogelijke merken en modellen aan te bieden. Bekijk ons volledige aanbod en de acties via onderstaande links.

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417