Shortlease zakelijk, de voordelen

Een auto shortleasen op zakelijk gebied is op verschillende manieren mogelijk bij VWP Shortlease. Welke manier van zakelijke shortlease voordelig voor u is, hangt af van welke periode u de auto wilt leasen. Wilt u bijvoorbeeld geen lange termijn verplichtingen aangaan? Dan is zakelijke shortlease voor u de beste manier van zakelijk leasen.

Shortlease zakelijk, de voordelen

Zakelijke shortlease bij VWP Shortlease

Shortlease zakelijk laat u optimaal profiteren van de voordelen van een leaseauto, maar dan zonder de financiële risico’s. Kiest u voor de zakelijke shortlease van VWP, dan profiteert u van full-operational lease met een flexibele looptijd. De minimale leasetermijn is 2 maanden en u profiteert van een opzegtermijn van slechts één week. Zo loopt u met uw shortlease auto dus geen enkel financieel risico.

Shortlease-contracten lenen zich uitstekend voor bepaalde situaties waarin een gewone leaseauto niet mogelijk of ongewenst is. Denk aan bijvoorbeeld seizoenswerk, een leaseauto tijdens een eerste tijdelijke arbeidsovereenkomst of voor starters en ZZP’ers die geen jaarrekening kunnen overleggen. Meer weten over de voordelen van zakelijke shortlease? Lees dan onze 6 voordelen van shortlease.

Zakelijk leasen? Dat regelt u online!

Zakelijke shortlease via VWP Shortlease is heel eenvoudig: zoek de leaseauto van uw voorkeur en vraag vrijblijvend een offerte aan. We informeren u graag over onze tarieven en voorwaarden. Onze zakelijke shortlease wordt aangeboden op basis van full-operational lease. Dat betekent dat de leasetarieven inclusief kosten zoals vrije kilometers per maand, verzekering, belasting en onderhoud is.

Bekijk de shortlease acties van dit moment!

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417