De voordelen van shortlease

Wanneer iemand nog onbekend is met shortlease, vraagt men zich vaak af welke behoefte een shortlease auto vervult. Shortleasen biedt echter vele voordelen ten opzichte van traditionele lease. Graag inspireren we u met de voordelen van shortlease.

Flexibiliteit

Een shortlease contract heeft een looptijd van twee maanden tot twee jaar. Met een flexibel shortlease contract kunt u dus rijden voor de periode zo lang u wenst dit kan al vanaf 1 maand. Komt u er tijdens het rijden toch achter dat u langer wil rijden dan uw contractduur? Geen probleem, uw contract wordt na afloop automatisch flexibel. We hanteren hierbij een opzegtermijn van één week. 

Snelle acceptatie zonder BKR registratie

Bij VWP Shortlease werken we met een acceptatie op basis van een Nederlands adres in het geval van private shortlease. Op basis hiervan maakt de afdeling acceptatie een risicoprofiel en bepalen zij de acceptatie en de hoogte van de borg. De borgsom bedraagt minimaal €1000,-. Dit gaat zonder BKR registratie. In het geval van zakelijk shortlease werken we met een acceptatie opbasis van uw KVK gegevens. 

Snelle levering op uw adres

Mocht u het wensen dan kunnen wij de auto binnen 24 uur na de acceptatie op ieder gewenst adres leveren. Dit doen wij doormiddel van onze autoafleverservice. De kosten hiervan zijn €75,- (exclusief 21% btw). Daarnaast is het ook mogelijk om de auto zelf op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. 

Full operational lease: all-in lease

Wij bieden flexibele shortlease contracten op basis van full operational lease. De lease tarieven zijn dus inclusief verzekering, onderhoud, banden en rente. U hoeft dus alleen nog maar te tanken of uw hybride/elektrische shortlease auto op te laden.

Hebben de voordelen van shortlease u overtuigd?

Hebben deze voordelen van shortlease u overtuigd? Maak dan kennis met onze auto’s. Ons wagenpark bestaat uit auto’s in verschillende klasse's en zijn uit voorraad leverbaar. Neem voor meer informatie contact op met één van onze lease adviseurs of kies uw gewenste auto en vraag direct een offerte aan!

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417