De voordelen van shortlease

Wanneer iemand nog onbekend is met shortlease, vraagt men zich vaak af welke behoefte een shortlease auto vervult. Shortleasen biedt echter vele voordelen ten opzichte van traditionele lease. Graag inspireren we je met de voordelen van shortlease.

24 februari 2024
Robbert Vinke
Een minuut leestijd

Flexibiliteit

Een shortlease contract heeft een looptijd van minimaal één maand tot twee jaar. Met een flexibel shortlease contract kun je dus rijden voor de periode zo lang u wenst dit kan al vanaf één maand. Komt u er tijdens het rijden toch achter dat je langer wil rijden dan de contractduur? Geen probleem, het contract wordt na afloop automatisch flexibel. We hanteren hierbij een opzegtermijn van één week. 

Snelle acceptatie zonder BKR registratie

Bij VWP Shortlease werken we met een acceptatie op basis van een Nederlands adres in het geval van private shortlease. Op basis hiervan maakt de afdeling acceptatie een risicoprofiel en bepalen zij de acceptatie en de hoogte van de borg. De borgsom bedraagt minimaal €1000,-. Dit gaat zonder BKR registratie. In het geval van zakelijk shortlease werken we met een acceptatie op basis van uw KVK gegevens. 

Snelle levering op het opgegeven adres

Wij kunnen de auto binnen 24 uur na de acceptatie op ieder gewenst adres in Nederland leveren. Dit doen wij doormiddel van onze auto afleverservice. De kosten hiervan zijn € 75,- (exclusief 21% btw). Daarnaast is het ook mogelijk om de auto zelf op te halen bij onze vestiging in Nijverdal. 

Full operational lease: all-in lease

Wij bieden flexibele shortlease contracten op basis van full operational lease. De lease tarieven zijn dus inclusief verzekering, onderhoud, banden en rente. Je hoeft dus alleen nog maar te tanken of de hybride/elektrische shortlease auto op te laden.

Hebben de voordelen van shortlease je overtuigd?

Hebben deze voordelen van shortlease je overtuigd? Maak dan kennis met onze auto’s. Ons wagenpark bestaat uit auto’s in verschillende klasse en zijn uit voorraad leverbaar. Neem voor meer informatie contact op met één van onze lease adviseurs of kies jouw gewenste auto en vraag direct een offerte aan!