6 voordelen van shortlease

Wanneer iemand nog onbekend is met shortlease, vraagt men zich vaak af welke behoefte een shortlease auto vervult. Shortleasen biedt echter vele voordelen ten opzichte van traditionele lease. Graag inspireren we u met onze zes voordelen van shortlease.

1. Shortlease is ideaal als u graag nieuwe auto’s rijdt

Een shortlease contract heeft een looptijd van twee maanden tot twee jaar. Met een kortdurend en flexibel shortlease contract kunt u dus indien gewenst elk jaar of elke twee jaar een nieuwe auto uitzoeken. Vindt u het leuk om in nieuwe modellen te rijden, dan is een shortlease auto een prima keuze. Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit jonge en nieuwe auto’s en in onze shortlease acties vindt u diverse modellen uit 2014.

2. Met shortlease kunt u auto’s uitproberen

Heeft u jarenlang in hetzelfde merk gereden en bent u toe aan wat anders? Altijd een bescheiden stadsauto gereden en nu behoefte aan iets luxers? Of bent u misschien nieuwsgierig hoe een hybride of elektrische auto u bevalt? Een shortlease-contract leent zich uitstekend voor het uitproberen van een nieuw type auto. Met een leasecontract van bijvoorbeeld 3 of 6 maanden kunt u een auto uitgebreid proberen onder allerlei verschillende omstandigheden.

3. Shortlease is ook geschikt voor zzp’ers en startend ondernemers

Door de flexibiliteit en korte contractduur van een shortlease-contract is shortlease ook een goede keuze voor zelfstandig ondernemersen starters. Bij VWP Shortlease kunt u ook als zzp’er of startend ondernemer terecht om een auto te leasen. U loopt met een shortlease auto geen enkel financieel risico. Het contract is per week opzegbaar en u hoeft geen jaarrekening te presenteren voor u in aanmerking komt voor een shortlease auto. Met onze jonge, nieuwe en vooral representatieve leaseauto’s komt u bovendien heel goed voor de dag. Kortom: shortlease heeft voor zelfstandigen en starters alleen maar voordelen!

4. Shortlease past bij een flexibel wagenpark

Shortlease stelt uw bedrijf in de gelegenheid het wagenpark flexibel in te richten. Wanneer uw bedrijf groeit of juist krimpt, is het fijn om niet vast te zitten aan langlopende contracten. Ook wanneer u bijvoorbeeld seizoensgebonden behoefte heeft aan een extra bedrijfsauto, is shortlease een slimme keuze. Het voordeel is in dat geval dat u een bedrijfsauto kunt leasen van bijvoorbeeld april tot en met oktober, en dat uw bedrijfsauto in de winter niet stil bij de deur staat. Daarmee bespaart u op jaarbasis ten opzichte van een doorlopend leasecontract veel geld.

5. Shortlease is een goede keuze tijdens een eerste arbeidsovereenkomst

Een eerste arbeidsovereenkomst heeft doorgaans een looptermijn van een half jaar. In dat half jaar wordt bekeken of het bedrijf en de nieuwe werknemer bij elkaar passen, of de werknemer functioneert zoals gewenst en of de financiële situatie van het bedrijf een verlenging rechtvaardigt. Wanneer een leaseauto onderdeel is van de arbeidsovereenkomst, brengt het aangaan van een langlopend leasecontract risico’s met zich mee. Een shortlease-contract met dezelfde looptermijn als de arbeidsovereenkomst biedt dan uitkomst.

6. Shortlease is goedkoop

Het is een zeer hardnekkig misverstand dat u voor een shortlease auto meer betaalt dan voor een gewone leaseauto. Wanneer u kiest voor één van onze shortlease acties bent u absoluut niet duurder uit dan bij gewone operational lease. Daar staat tegenover dat u met shortlease veel flexibeler bent. Door de voordelen van de korte looptijd en de mogelijkheid het contract per week te kunnen beëindigen loopt u bij shortlease een veel kleiner financieel risico.

Hebben de 6 voordelen van shortlease u overtuigd?

Hebben deze zes voordelen van shortlease u overtuigd? Maak dan kennis met onze auto’s. Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit nieuwe en jonge auto’s  voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. U profiteert bij ons bovendien van de voordelen van full-operational lease.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417