hybride of elektrische auto

Hybride of elektrische auto leasen

Een hybride of elektrische auto heeft grote voordelen ten opzichte van een auto met een conventionele benzine- of dieselmotor. Elektrische en hybride auto's zijn stil en vele malen beter voor het milieu. Ook niet onbelangrijk is dat u met zo'n auto behoorlijk profiteert van lagere brandstofkosten. U hoeft minder vaak of helemaal niet te tanken. Met name bij elektrische auto's staat daar tegenover dat de actieradius nog relatief klein. Hoewel de actieradius bij de nieuwste modellen steeds verder rijkt zijn de meeste elektrische modellen vaak alleen nog geschikt voor woon-werkverkeer of ander verkeer op kleine afstanden.

Ook voor lease en shortlease zijn auto's met een elektromotor de laatste jaren populair geworden. Dat had onder andere te maken met de gunstige lage bijtelling op hybride en elektrische auto's. Elektrisch rijden werd gemotiveerd met een lage bijtelling van 0%, 4%, 7% of 8%. Daarmee was elektrisch rijden voor vele leaserijders ontzettend interessant. Inmiddels zijn deze percentages verandert, bij VWP Shortlease vind je momenteel verschillende auto's met 4%, 8%, 12%, 14% en 16% bijtelling.

Elektrisch leasen bij VWP Shortlease

Wilt u duurzaam rijden, aanspraak maken op fiscale voordelen en comfortabel de weg op? Dan is het leasen van een elektrische of hybride auto helemaal voor u weggelegd. Wanneer u kiest voor Shortlease, bieden wij u een aantal aantrekkelijke voorwaarden:

  • Altijd de nieuwste elektrische en hybride auto's
  • Scherpe shortlease tarieven en flexibele looptijden;
  • Levering in heel Nederland;
  • Full-operational lease incl. verzekering, rente, belasting, onderhoud en vrije kilometers per maand.

Elektrische auto's bij VWP Shortlease 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een elektrische of hybride auto bij VWP Shortlease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan bij de auto van uw voorkeur. We adviseren u graag. Neemt u contact met ons op?

Vragen? Bel 0546 - 714 417