Hybride of elektrische auto leasen

Een hybride of elektrische auto heeft grote voordelen ten opzichte van een auto met een conventionele benzine- of dieselmotor. Elektrische en hybride auto's zijn stil en vele malen beter voor het milieu. Ook niet onbelangrijk is dat u met zo'n auto behoorlijk profiteert van lagere brandstofkosten. U hoeft minder vaak of helemaal niet te tanken. Met name bij elektrische auto's staat daar tegenover dat de actieradius nog relatief klein. Hoewel de actieradius bij de nieuwste modellen steeds verder rijkt zijn de meeste elektrische modellen vaak alleen nog geschikt voor woon-werkverkeer of ander verkeer op kleine afstanden.

Ook voor lease en shortlease zijn auto's met een elektromotor de laatste jaren populair geworden. Dat had onder andere te maken met de gunstige lage bijtelling op hybride en elektrische auto's. Elektrisch rijden werd gemotiveerd met een lage bijtelling van 0%, 4%, 7% of 8%. Daarmee was elektrisch rijden voor vele leaserijders ontzettend interessant. 

De laatste jaren zijn er diverse hervormingen geweest aan het bijtellingsstelsel. Vanaf 2017 betaalt u 4% bijtelling en vanaf 2020 8% bijtelling op volledig elektrische auto's. Met hybride auto's bent u beduidend duurder uit dan in 2014, 2015 of 2016 en betaalt u vanaf 1 januari dit jaar wel 22% bijtelling, exact gelijk aan auto's met een hoge CO2-uitstoot.

Hybride auto met lage bijtelling

Dankzij een slim inkoopbeleid kan VWP Shortlease nog diverse hybride leaseauto's leveren met een lage bijtelling. Profiteer nu nog van de lage bijtelling van 2015 en 2016 met bijvoorbeeld de volgende modellen:

De lage bijtelling op onze leaseauto's geldt de gehele looptijd van uw contract. U kunt dus ook vanaf 2017 nog enkele jaren profiteren van 7% of 14% bijtelling op hybride leaseauto's. Voor al deze auto's geldt: op = op! Vraag uw vrijblijvende offerte dus snel aan.

Elektrisch leasen bij VWP Shortlease

Wilt u duurzaam rijden, aanspraak maken op fiscale voordelen en comfortabel de weg op? Dan is het leasen van een elektrische of hybride auto helemaal voor u weggelegd. Wanneer u kiest voor Shortlease, bieden wij u een aantal aantrekkelijke voorwaarden:

  • Altijd de nieuwste elektrische en hybride auto's
  • Scherpe shortlease tarieven en flexibele looptijden;
  • Levering in heel Nederland;
  • Full-operational lease incl. verzekering, rente, belasting, onderhoud en vrije kilometers per maand.

Elektrische auto's bij VWP Shortlease 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een elektrische of hybride auto bij VWP Shortlease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan bij de auto van uw voorkeur. U kunt ons tijdens kantooruren bovendien telefonisch bereiken op 0546-714417.

Hybride of elektrisch rijden?

Wat is het verschil tussen hybride en elektrisch rijden? Een volledig elektrische auto rijdt op een batterij. De aandrijving wordt verzorgd door een accupakket en een elektromotor. Een hybride auto wordt aangedreven door een gewone verbrandingsmotor en een elektromotor. De verbrandingsmotor laadt onder het rijden de accu op. Tot slot hebben we nog de plug-in hybride auto. Dit type auto beschikt net als een gewone hybride auto over een verbrandingsmotor en een elektromotor, maar kan ook net als een elektrsiche auto worden opgeladen op een oplaadpunt.

Twijfelt u nog of een elektrische auto iets voor u is? We adviseren u graag. Neemt u contact met ons op?

Vragen? Bel 0546 - 714 417