Hybride of elektrische auto leasen

Een hybride of elektrische auto heeft grote voordelen ten opzichte van een auto met een benzine- of dieselmotor.

Elektrische en hybride auto's zijn stil en vele malen beter voor het milieu. Ook niet onbelangrijk is dat je met zo'n auto behoorlijk profiteert van lagere brandstofkosten. Je hoeft minder vaak of helemaal niet te tanken. Met name bij elektrische auto's staat daar tegenover dat de actieradius de laatste jaren sterk toegenomen is.

Hoewel de actieradius bij de nieuwste modellen steeds verder rijkt zijn de meeste elektrische modellen vaak alleen nog geschikt voor woon-werkverkeer of ander verkeer op kleine afstanden.

hybride of elektrische auto leasen

Elektrisch leasen bij VWP Shortlease

Wil je duurzaam rijden en aanspraak maken op fiscale voordelen en ook nog eens comfortabel de weg op? Dan is het leasen van een elektrische of hybride auto helemaal voor jou weggelegd. Wanneer je kiest voor shortlease, bieden wij je een aantal aantrekkelijke voorwaarden.

  • Altijd de nieuwste elektrische en hybride auto's

  • Scherpe shortlease tarieven en flexibele looptijden

  • Levering in heel Nederland

  • Full-operational lease incl. verzekering, rente, belasting en onderhoud

hybride auto shortlease

Nieuwsgierig geworden?

Ook voor lease en shortlease zijn auto's met een elektromotor de laatste jaren populair geworden. Dat had onder andere te maken met de gunstige lage bijtelling op hybride en elektrische auto's. Elektrisch rijden werd gemotiveerd met een lage bijtelling van 0%, 4%, 7% of 8%.

Daarmee was elektrisch rijden voor vele leaserijders ontzettend interessant. Inmiddels zijn deze percentages verandert, bij VWP Shortlease vind je momenteel verschillende auto's met 4%, 8%, 12%, 14% en 16% bijtelling.

Ben jij geïnteresseerd in het leasen van een elektrische of hybride auto bij VWP Shortlease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan bij de auto van jouw voorkeur. We adviseren je graag!