Auto lease zonder langlopend contract

Zoek je een gerichte vervoersoplossing zonder langlopend contract? Dan heeft VWP Shortlease dé auto lease oplossing! Shortlease is een lease vorm waarbij de vrijblijvendheid van een huurcontract wordt gecombineerd met de luxe van een lease auto. Per maand betaal je een vast bedrag inclusief een bepaald aantal vrije kilometers. Wanneer je de lease auto niet meer nodig hebt kun je de auto direct inleveren. Bij deze vorm van auto lease zit je dus nergens aan vast!

13 februari 2024
Kimberly Schievink
Een minuut leestijd

Is shortlease voor ieder bedrijf geschikt?

Shortlease is ideaal voor ieder bedrijf dat permanente flexibiliteit in het wagenpark wenst. Flexibiliteit is vaak nodig om personeelsmutaties op te vangen. Daar speelt shortlease goed op in. Voor een tijdelijke medewerker die  een auto nodig heeft, is shortlease perfect. Je kunt de lease auto namelijk na vertrek van de werknemer weer inleveren.

Ook bij behoefte aan een extra auto in drukke tijden is shortlease ideaal. Heb je bijvoorbeeld een bedrijf dat rond de kerst drukke tijden kent en een extra auto wel kan gebruiken? Je gebruikt de auto in de periode waarin je die nodig hebt, en levert de lease auto daarna weer in. Bij shortlease zit je niet vast aan langlopende contracten en maak je geen onnodige kosten!

Shortlease bij VWP Shortlease

Wat zijn de andere voordelen van deze vorm van auto lease? Shortlease bij VWP Shortlease heeft de volgende kenmerken:

  • Beschikbaarheid van alle bekende auto merken

  • In heel Nederland wordt de lease auto meestal binnen één werkdag geleverd

  • Een wagenpark dat niet ouder is dan 12 maanden

  • Er is een internationale 24-uurs alarmservice beschikbaar

  • Er zijn allerlei aanvullende services beschikbaar (navigatie, winterbanden, brandstofpassen e.d.)

Shortlease aanvragen

VWP Shortlease is een bedrijf waarbij alles om shortlease draait. Bij VWP Shortlease is het aanvragen van deze auto lease vorm erg eenvoudig. Op onze website kun je zelf jouw ideale shortlease auto zoeken en een vrijblijvende offerte aanvragen.  Ook heeft VWP Shortlease regelmatig scherpe shortlease acties zodat jij nóg goedkoper een auto kunt leasen!