Shortlease Alkmaar

Op zoek naar de beste shortlease aanbiedingen in Alkmaar?

Als ondernemer of als particulier heeft u misschien niet altijd de behoefte aan een auto voor een langere periode. In sommige gevallen kan het huren of leasen van een auto voor een korte periode een betere optie zijn. Dit wordt ook wel shortlease genoemd. Ook in Alkmaar en omgeving is VWP Shortlease actief, die ondernemers de flexibiliteit en de voordelen van het leasen van een auto voor de korte termijn bieden.

alkmaar shortlease

Wat is shortlease?

Shortlease is een leasecontract voor een auto voor een kortere periode dan bij reguliere leasecontracten. Het kan gaan om een periode van één maand tot maximaal 36 maanden. Shortlease is vooral populair onder ondernemers, zoals ZZP'ers en particulieren die behoefte hebben aan flexibiliteit.

Een groot voordeel van shortlease is namelijk dat het contract snel en gemakkelijk opzegbaar is zodra u de auto niet meer nodig heeft. Shortlease is wat dat betreft vergelijkbaar met bijvoorbeeld het huren van een auto voor een langere periode, of een auto abonnement. Altijd wat je zoekt!

shortlease alkmaar

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Alkmaar?

Om te beginnen kun je op onze website vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. Je geeft bij de aanvraag aan hoe lang een auto wilt shortleasen en je maakt een inschatting hoeveel kilometer je in de auto denkt te rijden. Na jouw aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte. Als je daarmee akkoord gaat vragen we je om aanvullende gegevens te verstrekken voor een zogeheten credit check.

Vanaf hier volgt het aanbetalingsbedrag. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Alkmaar geleverd. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen in onze vestiging in Nijverdal. Eén van onze medewerkers neemt in dit geval graag de tijd om de praktische vragen rondom de auto uit te leggen.

Waarom shortlease in Alkmaar?

Alkmaar is een stad met veel bedrijvigheid. Er zijn veel ondernemers die behoefte hebben aan flexibiliteit en mobiliteit. Shortlease biedt dan ook veel voordelen voor ondernemers en particulieren in Alkmaar en omgeving. Zo kan je snel en gemakkelijk een auto regelen voor een korte periode. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een tijdelijk project hebt, een medewerker hebt die tijdelijk een auto nodig heeft, of als je nog niet zeker weet welke auto het beste bij jouw past.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor je opgesomd!

Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

Geen grote investering: Bij shortlease is het niet nodig om een grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

Geen risico op restwaarde: Bij shortlease is er geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Shortlease biedt ondernemers en particulieren in Alkmaar en omgeving de flexibiliteit en mobiliteit die ze nodig hebben. Door te kiezen voor shortlease, hoef je als ondernemer geen grote investeringen te doen in een auto en draag je geen risico op de restwaarde van de auto.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is dé marktleider in shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Alkmaar, maar door heel Nederland! Met een wagenpark van maar liefst 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan jouw zakelijke of persoonlijke situatie. Wil je graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op!