Shortlease Alkmaar

shortlease alkmaar

Als ondernemer of als particulier heeft u misschien niet altijd de behoefte aan een auto voor een langere periode. In sommige gevallen kan het huren of leasen van een auto voor een korte periode een betere optie zijn. Dit wordt ook wel shortlease genoemd. Ook in Alkmaar en omgeving is VWP Shortlease actief, die ondernemers de flexibiliteit en de voordelen van het leasen van een auto voor de korte termijn bieden.

Wat is shortlease?

Shortlease is een leasecontract voor een auto voor een kortere periode dan bij reguliere leasecontracten. Het kan gaan om een periode van één maand tot maximaal 36 maanden. Shortlease is vooral populair onder ondernemers, zoals ZZP'ers en particulieren die behoefte hebben aan flexibiliteit. Een groot voordeel van shortlease is namelijk dat het contract snel en gemakkelijk opzegbaar is zodra u de auto niet meer nodig heeft.

Hoe werkt een shortlease aanvraag in Alkmaar?

Om te beginnen kunt u op onze website vrijblijvend een keuze maken uit het ruime auto aanbod. U geeft bij de aanvraag aan hoe lang een auto wilt shortleasen en u maakt een inschatting hoeveel kilometer u in de auto denkt te rijden. Na uw aanvraag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Als u daarmee akkoord gaat vragen we u om enkele aanvullende gegevens te verstrekken voor een zogeheten credit check.

Vanaf hier volgt het aanbetalingsbedrag. Zodra het contract is getekend, wordt de auto zo snel mogelijk in Alkmaar geleverd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto op te halen in Nijverdal. Eén van onze medewerkers neemt de tijd om de praktische vragen rondom de auto uit te leggen.

Waarom shortlease in Alkmaar?

Alkmaar is een stad met veel bedrijvigheid. Er zijn veel ondernemers die behoefte hebben aan flexibiliteit en mobiliteit. Shortlease biedt dan ook veel voordelen voor ondernemers en particulieren in Alkmaar en omgeving. Zo kan je snel en gemakkelijk een auto regelen voor een korte periode. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een tijdelijk project hebt, een medewerker hebt die tijdelijk een auto nodig heeft, of als u nog niet zeker weet welke auto het beste bij u past.

Voordelen van shortlease

Shortlease biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij hieronder voor u opgesomd!

✔ Flexibiliteit: Shortlease geeft ondernemers en particulieren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto te leasen voor een korte periode.

✔ Geen grote investering: Bij shortlease hoeft u geen grote investering te doen in een auto. Dit kan vooral voor startende ondernemers en ZZP'ers aantrekkelijk zijn.

✔ Geen risico op restwaarde: Bij shortlease draagt u geen risico op de restwaarde van de auto. Dit risico ligt bij VWP Shortlease.

✔ Inclusief onderhoud en reparaties: Bij shortlease zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Dit zorgt voor extra zekerheid.

Shortlease biedt ondernemers in Alkmaar en omgeving de flexibiliteit en mobiliteit die ze nodig hebben. Door te kiezen voor shortlease, hoeft u als ondernemer geen grote investeringen te doen in een auto en draagt u geen risico op de restwaarde van de auto.

Over VWP Shortlease

VWP Shortlease is dé marktleider in shortlease. Wij zijn niet alleen actief in Alkmaar, maar door heel Nederland! Met een wagenpark van maar liefst 1800 voertuigen past VWP Shortlease zich perfect en flexibel aan uw zakelijke of persoonlijke situatie. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op!

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar

Shortlease acties van de week

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 235

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 395

  Renault New Clio

  De Renault New Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 555

  BMW i3

  De unieke BMW i3, de meest duurzame electrische auto, 100% electrisch, 0% uitstoot en 100% rijplezier. 

  vanaf 16% bijtelling
 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 695

  Audi A3 Sportback

  De nieuwe Audi A3 : Audi's sportieve antwoord met cleane lijnen en slimme technologieen, een auto die alle uitdagingen aan kan. 

Bekijk alle shortlease acties