Retour bevestiging

Aankomst shortleaseauto

Je ontvangt van ons een mail zodra je afgemelde auto bij ons in Nijverdal is aangekomen. Daarna gaan we de volgende handelingen uitvoeren om de overeenkomst op een goede manier te beëindigen.

  • We gaan de auto van binnen en buiten reinigen zodat we de auto, op een later moment goed, kunnen inspecteren en de volgende berijd(st)er weer in een frisse schone auto komt te rijden.

  • De auto wordt afgetankt en we gaan hem van binnen en buiten inspecteren. Je ontvangt van deze inspectie een uitgebreid rapport met daarin eventuele geconstateerde schades en de daarbij behorende waardeverliezen. Wij snappen dat er gebruikssporen ontstaan bij het gebruik van de auto, daarom belasten wij niet altijd alle schades door. Wanneer grotere schades bekend bij je zijn maar nog niet door je zijn gemeld, dan heb je na de ontvangst van deze retour bevestigings mail nog 24 uur de tijd om deze schades met een Schade Aangifte Formulier te melden bij ons. Wij behouden ons het recht voor om niet gemelde schades volledig door te belasten.

  • We gaan de eindfactuur opmaken. Transportkosten, brandstofkosten, schadekosten en eventuele meer kilometers worden met je afgerekend. Ook gaan we de 30-31 dagen met je verrekenen. ( Bij shortlease rekenen we 1 maand = 30 dagen, dus je hebt een aantal maanden te weinig dagen betaald en in februari heb je teveel dagen betaald ).

  • Je ontvangt van ons een aantal facturen, daar waar mogelijk zullen wij deze verrekenen met het eventuele openstaande borgbedrag.