SUV met lage bijtelling

De SUV is vandaag de dag een erg populair autotype. SUV staat voor sports utility vehicle en de SUV is doorgaans een ruime auto, met een hoog laadvermogen en capaciteit voor passagiers, en uitgerust met vierwielaandrijving.

De SUV combineert de belangrijkste eigenschappen van twee types auto’s: de personenauto en de terreinwagen. De auto’s zijn stoer, ruim en doorgaans luxe en comfortabel uitgevoerd. Daardoor spreekt de SUV een ruime doelgroep aan en wint dit type auto de laatste jaren aan populariteit. Veel leaserijders vragen zich wel af hoe het zit met de bijtelling op deze luxe, zware en grote auto’s. Want een hoge bijtelling is natuurlijk een flinke aanslag op de portemonnee. Bestaan er ook SUV’s met lage bijtelling?

Hoe wordt de bijtelling van een SUV bepaald?

De bijtelling is het bedrag dat de leaserijder betaalt voor privégebruik van de auto. Dit betreft een percentage van de cataloguswaarde van de auto, en dit percentage wordt bepaald op basis van de CO2-uitstoot van de auto. Zuinige en milieuvriendelijke auto’s vallen dus in een lagere bijtellingsklasse dan vervuilende auto’s. Behalve de CO2-uitstoot is ook het jaar waarin de auto op naam is gekomen van belang. In 2014, 2015 en 2016 zijn de bijtellingsklasses veranderd, waardoor een auto uit 2016 een stuk duurder kan zijn dan een auto uit 2014 of 2015.

SUV’s met 7% of 14% bijtelling

SUV’s met een echte lage bijtelling van 7 of 14 procent zijn er niet veel. Binnen deze klasse biedt VWP Shortlease in elk geval de populaire Mitsubishi Outlander PHEV Plug-in Hybrid. Deze auto is een ware SUV met een erg laag brandstofverbruik. Een ideale leaseauto, ook voor lange afstanden. Nu nog leverbaar met slechts 7% bijtelling!

SUV’s met 20% bijtelling

Binnen de klasse 20% bijtelling is de keuze iets groter. Hieronder vallen onder andere de volgende modellen:

SUV met 25% bijtelling

Over de meeste SUV’s betaalt u echter 25% bijtelling. VWP Shortlease biedt u SUV’s van diverse merken op basis van full-operational lease. Heeft u nog niet de SUV gevonden die u zocht, dan bieden merken als AudiBMW en Mercedes misschien de juiste auto voor u.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417