Bestelbus huren per maand

Heeft u een bestelbus nodig voor een niet al te lange periode, bijvoorbeeld voor enkele maanden tot een jaar? Dan is het huren van een bestelbus een voor de hand liggende keuze. Heeft u de auto nodig voor meer dan 30 dagen, dan is autoverhuur echter niet de meest gunstige optie voor uw portemonnee. Verdiep u in dat geval zeker in shortlease: een constructie die tussen het huren en het leasen van een bedrijfsauto in ligt. 

Shortlease biedt u de flexibiliteit van een huurauto tegen de gunstige maandtarieven die u wellicht kent van een leaseauto. Bij VWP Shortlease kunt u al terecht voor een bestelbus vanaf 2 tot 24 maanden. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor één van onze bedrijfswagens. Zo kunt u zelf zien dat shortlease met een verhuur periode van slechts enkele maanden zich al gauw terugverdient!

Bedrijfsauto huren of leasen?

  • Wilt u een bestelbus huren voor een maand? Dan kunt u beter kiezen voor verhuur.
  • Al vanaf 2 maanden is shortlease een stuk voordeliger dan huur.
  • VWP Shortlease verhuurt aan de zakelijke markt, dus niet aan particulieren.

Bestelbussen van VWP Shortlease

Dankzij een korte looptijd zijn de bedrijfsauto's van VWP Shortlease heel geschikt als voorloopauto, als u binnen uw bedrijf het financiële risico van langlopende contracten wilt beperken of voor seizoenswerk of tijdelijk werk. Uniek aan de bestelbussen die u bij VWP Shortlease kunt huren of leasen, is dat deze altijd jong of zelfs nieuw zijn. U leaset bij ons altijd het nieuwste model. Dat is prettig voor u zelf, maar zal ook uw klanten opvallen. 

Goedkope bestelbussen voor korte termijn lease

Elke maand selecteert VWP Shortlease enkele bestelbussen die worden aangeboden tegen een extra gunstig actietarief. U ontvangt een maandelijkse korting op uw lease bedrag gedurende de hele looptijd van uw contract. Kortingen lopen op tot wel € 50 per maand! Vraag een offerte an voor de bestelbus naar keuze en we informeren u graag over de exacte kosten en voorwaarden. U zult zien dat shortlease al gauw gunstiger is dan het huren van een bestelbus.

» Bedrijfswagen leasen

Full-operational lease

Alle auto's van VWP Shortlease worden aangeboden op basis van full-operational lease. Dat betekent dat u een all-inclusive maandtarief betaalt inclusief onderhoud, rente, verzekering en vrije kilometers per maand. De kosten van uw bestelbus zijn daardoor transparant en voorspelbaar en u ontvangt maandelijks een duidelijke BTW-factuur voor uw administratie. 

Vragen? Bel 0546 - 714 417