Subaru shortlease

Het Japanse automerk Subaru bestaat al meer dan 70 jaar. Pas de laatste 25 jaar krijgt het merk in de Benelux meer naamsbekendheid. Subaru is met name bekend geworden doordat de auto's standaard zijn uitgerust met vierwielaandrijving. De voordelen daarvan zijn de betere fractie (vooral prettig bij slecht weer) en wegligging.

VWP Shortlease biedt u under andere de betaalbare Subaru Trezia, de stoere Subaru Forester en Subaru XV en de zeer representatieve Subaru Legacy Touring Wagon. Deze auto's worden stuk voor stuk aangeboden tegen zeer gunstige voorwaarden. Niet alleen profiteert u bij VWP Shortlease van een zeer gunstige full-operational lease, ook zijn onze tarieven zeer scherp. Tot slot loopt u met een looptijd van 2 maanden tot 2 jaar en een opzegtermijn van slechts 1 week geen enkel financieel risico. Een shortlease Subaru is zo gek nog niet!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het shortleasen van de Subaru van uw voorkeur. We informeren u dan vrijblijvend over de kosten en voorwaarden.

Vragen? Bel 0546 - 714 417