• Compact

  vanaf p/mnd
  € 670

  Toyota ProAce City

  De Proace City is functioneel en veelzijdig een ideale zakenpartner voor uw dagelijkse werkzaamheden. Hij combineert de grootste laadlengte in zijn klasse met een royaal laadvolume tot wel 3,9m3.

 • vanaf p/mnd
  € 740

  Renault Trafic

  De Renault Trafic: een sterke en efficiente bedrijfswagen met een functioneel actueel ontwerp.

Goedkope bedrijfswagen leasen?
Dat doet u bij VWP Shortlease

Op zoek naar een flexibele oplossing voor uw wagenpark?
Een shortlease bedrijfswagen zou zomaar de oplossing kunnen zijn waarnaar u op zoek bent. VWP Shortlease heeft volop keuze in bedrijfsauto's die u kunt leasen op basis van full-operational lease. De minimale looptijd van onze contracten is slechts 2 maanden, waardoor onze bedrijfswagens ook goed ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld een flexibel wagenpark of voor seizoenswerk. U bepaalt zelf de minimale looptijd van uw contract. Langer door rijden is geen enkel probleem. U profiteert in dat geval van een korte opzegtermijn van maar één week!

Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelauto of een luxe bedrijfsbus, tussen onze bedrijfsauto's vindt u altijd wat u zoekt. We leveren u auto's van A-merken met een uitstekende reputatie, zoals bijvoorbeeld de Volkswagen Caddy, de Ford Transit, Renault Trafic, Peugeot Partner en de altijd populaire Volkswagen Transporter.

Shortlease aanbiedingen

Elke maand selecteren wij enkele bedrijfsauto's die worden aangeboden tegen een extra gunstige prijs. Bekijk hieronder onze goedkope bedrijfsauto's en de actuele aanbiedingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een op maat gemaakt prijsvoorstel. Heeft u uw bedrijfsauto snel nodig? Informeer gerust welke bedrijfswagens uit voorraad kunnen worden geleverd.

Zekerheden bij VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen de grootste keuze
 • Transparante prijzen
 • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Bijtelling bedrijfsauto's

Elke auto is op basis van zijn CO2-uitstoot ingedeeld in één van de bijtellingsklasses. Dat geldt voor zowel bedrijfsauto's als personenauto's. De bijtelling is het percentage dat door de leaserijder betaald wordt voor privégebruik van de auto. Niet elke bedrijfswagen wordt ook privé gebruikt. Voert u een kilometerregistratie waaruit blijkt dat het aantal privékilometers per jaar lager is dan 500 kilometer? Dan betaalt u geen bijtelling. Dit geldt voor elk type bedrijfsauto en bestelbus. 

Samenvattend: gebruikt u de shortlease bedrijfswagen alleen zakelijk? 
Dan hoeft u zich niet te bekommeren om het bijtellingspercentage van de bedrijfsbus. 
Alleen zakelijk rijden betekent een bedrijfsauto zonder bijtelling! 

Bestelauto's met grijs kenteken

Alle bedrijfsauto's van VWP Shortlease worden geleverd met grijs kenteken en op basis van full-operational lease. Dat betekent dat het leasetarief inclusief diverse bijkomende kosten is. Denk hierbij aan: banden, verzekering, rente, onderhoud en vrije kilometers per maand. U ontvangt van ons eens per maand een duidelijke BTW-factuur voor uw administratie. Voordelen van shortlease voor uw organisatie zijn:

 • Korte looptijd, al vanaf 2 maand
 • Ideaal voor seizoenswerk of tijdelijke extra capaciteit
 • Onderhouw van uw bedrijfsauto bij elke officiële merkdealer
 • Diverse bedrijfswagens uit voorraad leverbaar

 Bekijk onze shortlease acties.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties