Bestelwagen huren

Heeft u snel en voor kortere periode een extra bestelwagen nodig? Is de looptijd van een langlopend leasecontract u te lang? Dan is het huren van een bestelwagen een voor de hand liggende keuze. Heeft u de auto nodig voor minder dan 30 dagen, dan kunt u goed terecht bij een verhuurbedrijf. Zoekt u een bestelwagen voor bijvoorbeeld enkele maanden tot één of maximaal twee jaar? Dan bent u met het huren van een bestelwagen veel te duur uit. Shortlease biedt dan uitkomst. Dit is korte termijn lease, een constructie die het gat tussen verhuur en lease opvult.

Shortlease biedt u de korte levertijden en flexibiliteit van een huurauto gecombineerd met de lage tarieven van een leaseauto. Bij VWP Shortlease kunt u terecht voor shortlease bestelwagens vanaf 2 tot 24 maanden. 

Bestelwagens huren of leasen?

  • Wilt u een bedrijfswagen huren voor maximaal 1 maand? Dan kunt u beter kiezen voor verhuur.
  • Al vanaf 2 maanden is shortlease een stuk voordeliger dan huur.
  • VWP Shortlease verhuurt aan de zakelijke markt, dus niet aan particulieren. 

Bedrijfswagens van VWP Shortlease

De bestelwagens van VWP Shortlease zijn heel geschikt in verschillende situaties:

  • Als voorloopauto
  • Financiële risico van langlopende contracten beperken
  • Voor tijdelijk werk of werknemers met een tijdelijk arbeidscontract
  • Voor seizoenswerk waarvoor u een deel van het jaar extra bestelwagens nodig heeft

VWP Shortlease biedt u een korte looptijd vanaf 2 maanden. De levertijden van onze bedrijfswagens zijn bovendien kort. Ook wanneer u met spoed op zoek bent naar een extra bestelwagen kunnen we u vaak uit de brand helpen. Bedrijfswagens kunnen worden geleverd in heel Nederland. Omdat wij altijd het nieuwste model leveren, profiteert u van een hoog comfort en komt u bovendien bij uw klanten goed voor de dag.

Goedkope bestelwagens voor korte termijn

Elke maand selecteert VWP Shortlease bedrijfswagens die worden aangeboden tegen een extra laag actietarief. U ontvangt een maandelijkse korting die kan oplopen tot wel € 50 per maand. Elke maand weer! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de bestelwagen van uw voorkeur en u zult zelf zien: wanneer u op zoek bent naar een bedrijfswagen voor enkele maaanden is shortlease gunstiger dan huren.

 

bedrijfsauto huren

» Bestelwagen shortlease

 

Full-operational lease

Alle bestelwagens van VWP Shortlease worden aangeboden op basis van full-operational lease. Dat betekent dat u een all-inclusive maandtarief betaalt inclusief onderhoud, rente, verzekering en vrije kilometers per maand. De kosten van uw bestelbus zijn daardoor transparant en voorspelbaar en u ontvangt maandelijks een duidelijke BTW-factuur voor uw administratie. 

Vragen? Bel 0546 - 714 417