Auto huren

Wilt u snel, voordelig en makkelijk een auto huren voor een korte periode? Dit kan bij VWP Shortlease. U kunt bij VWP Shortlease terecht voor zowel het huren van een auto in Nederland als in het buitenland. U kunt online een geschikte auto uitkiezen en direct reserveren. Binnen 5 minuten hebt u het huren van een auto geregeld!

Auto huren of shortlease?

Als u een auto nodig hebt voor minder dan 60 dagen, dan is het huren van een auto vaak het voordeligst. Echter kan de prijs flink oplopen als u de auto voor een langere tijd wilt huren. Wilt u een auto huren voor meer dan 60 dagen? Kies dan voor een shortlease auto. Shortlease is voordeliger en flexibeler dan het huren van een auto. Hoe langer u een auto wilt huren hoe voordeliger shortlease voor u is. Een bijkomend voordeel van een shortlease auto is dat u, in tegenstelling tot de meeste verhuurbedrijven, in een jonge of zelfs nieuwe auto zult rondrijden. Zo draagt shortlease een steentje bij aan een positieve bedrijfsuitstraling!

Shortlease is dus een goede vervanger voor het huren van een auto voor een periode langer dan 60 dagen! VWP Shortlease heeft een ruim aanbod met shortlease auto's voor scherpe tarieven. Bekijk ons aanbod in het shortlease auto overzicht!
» Shortlease acties

Een auto huren bij VWP:

Het voordeligste vanaf 60 dagen:  Shortlease

Vragen? Bel 0546 - 714 417