VWP handleiding autoverhuur

Reserveren: 

Vul alle benodigde velden in,  inclusief uw creditcardgegevens. 
Vergeet u niet een vinkje te plaatsen bij:  "Ik heb de bovengenoemde voorwaarden zorgvuldig doorgelezen".

Klik op de button "bevestig" en u zult spoedig uw voucher per email of fax ontvangen. In deze voucher worden voorwaarden en condities bevestigd, als ook het voucher nummer.

Met dit voucher nummer kunt u reserveringen wijzigingen of informatie opvragen, niet alleen per email maar ook via ons callcenter op nummer 0546 - 714 417. Dit nummer is dagelijks bereikbaar. Bij telefonisch contact altijd uw voucher nummer vermelden. Dit voorkomt vertraging.
 

Vrijblijvende offerte aanvragen: 

Vul alle benodigde velden in totdat u gevraagd wordt naar uw creditcardgegevens. 
Uw creditcardgegevens niet invullen en dus gewoon overslaan !!

Wel dient u een vinkje te plaatsen bij:  "Ik heb de bovengenoemde voorwaarden zorgvuldig doorgelezen".

Klik op de button "bevestig" en u zult spoedig uw offerte met voucher nummer ontvangen. 

Met dit voucher nummer kunt u uw offerte omzetten in een definitieve reservering. U kunt dit per email doen, maar ook via ons callcenter op nummer 0546 - 714 417. Dit nummer is, dagelijks bereikbaar. Bij telefonisch contact altijd uw voucher nummer vermelden. Dit voorkomt vertraging.
 

Reserveringsbevestiging / Voucher:

Reserveringen worden binnen 24 uur aan u bevestigd middels een reserveringsvoucher. Deze vouchers zijn voorzien van alle noodzakelijke informatie betreffende de gereserveerde auto, tarieven, lokatie, huurperiode etc. Mocht u binnen 24 uur geen bevestiging hebben ontvangen, kunt u contact met ons opnemen per email of telefonisch (0546 - 714 417). Wij verzoeken u echter eerst uw spamfilter te controleren; het komt namelijk vaak voor dat onze reserveringsvouchers als ‘ongewenste email' worden weergegeven. 
 

Reserveren voor iemand anders:

Het is mogelijk om voor iemand anders te reserveren en af te rekenen met uw eigen creditcard.  Degene die de auto afhaalt kan de borg voor de huurauto echter alleen maar voldoen met zijn/haar eigen creditcard. 
 

Minimale huurperiode:

De minimale huurperiode is 3 dagen. Het is mogelijk om een kortere periode te reserveren. Hiervoor dient u echter een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur krijgt u antwoord onder vermelding van een bevestigingsnummer. Met dit nummer kunt u, per email of telefonisch, definitief reserveren (0546 - 714 417).
 

Betaling:

Er kan uitsluitend per creditcard betaald worden. Dit kan per email maar ook telefonisch (0546 - 714 417). Tevens heeft u uw creditcard nodig bij afhaling van uw huurauto. Uw creditcard wordt namelijk als borg gebruikt. De borg kan niet contant voldaan worden. 
 

Geen annulerings- of wijzigingskosten:

Wij hanteren geen annulerings- of wijzigingskosten indien u uiterlijk 24 uur voor afhaling   van uw auto annuleert. Een annulering kan alleen per email of telefonisch doorgegeven worden (0546 - 714 417). In geval van annulering wordt het huurbedrag te allen tijde teruggestort.
 

Verzekeringen:

Al onze tarieven zijn inclusief:

  • All risk verzekering (CDW)
  • Brand- en diefstalverzekering (TP)
  • WA verzekering

Optionele verzekeringen zijn:

  • Inzittenden verzekering (= Personal Accident Insurance)
  • Bagageverzekering (= Personal Effect Coverage)

Een inzittenden verzekering (PAI) kunt u lokaal afsluiten. Wij adviseren u echter om een reisverzekering af te sluiten in Nederland voor o.a. uw bagage. Een reisverzekering kunt u bij sommige verzekeraars uitbreiden met een inzittendenverzekering. 
 

Eigen Risico in geval van schade en diefstal:

Bij het reserveren van een auto kunt u in de meeste gevallen kiezen voor een verlaging van het eigen risico. In vele gevallen is het zelfs mogelijk om een extra dienst af te sluiten, waarbij u online kunt kiezen voor een huurauto inclusief restitutie van het eigen risico. Dit betekent dat, indien u gekozen heeft voor deze dienst, u bij schade recht heeft op restitutie van het eigen risico. Voorwaarde is dat er een politie- en schaderapport achteraf aan ons wordt verstuurd.
 

Extra bestuurder:

Er kunnen extra kosten ontstaan voor een extra bestuurder. Dit kan per afhaallocatie verschillen. Wij adviseren u tijdens uw online reservering of offerte dit aan te vragen. Onze reserveringsafdeling zal u gericht informeren omtrent de mogelijkheden en de eventuele extra kosten. Een extra bestuurder kan ook kenbaar gemaakt worden op de afhaallocatie, voor het afhalen van uw huurauto.
 

Extra opties mogelijk:

Extra opties zoals kinderzitjes, ski koffers, winterbanden, sneeuwkettingen en navigatie zijn mogelijk. Tijdens uw online reservering of offerte aanvraag dient u dit aan te geven. Onze reserveringsafdeling zal u hierover gericht informeren. Het is mogelijk dat hiervoor extra kosten gelden, maar deze worden duidelijk bevestigd. Deze eventuele extra kosten dient u lokaal te voldoen.
 

Beschikbaarheid huurauto's:

Tijdens uw online reservering of offerte aanvraag kunt u uw voorkeur voor een bepaald merk en type kenbaar maken. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Indien uw merk en type niet beschikbaar zijn, garanderen wij een gelijkwaardige auto uit dezelfde klasse.
 

Afhalen huurauto:

Om uw auto te kunnen afhalen dient u uw reserveringsvoucher te overleggen, als ook een geldig paspoort, origineel rijbewijs en een geldige creditcard.  Ter plekke wordt er een huurovereenkomst opgesteld.
 

Brengen en halen van uw huurauto:

In diverse landen is het mogelijk om uw huurauto te laten bezorgen en te laten afhalen bij uw hotel of een andere locatie. Tijdens uw online reservering of offerte aanvraag dient u dit aan te vragen. Onze reserveringsafdeling zal u gericht informeren omtrent de mogelijkheden en de eventuele extra kosten. 
 

Huurauto vervroegd inleveren:

Indien u uw huurauto eerder terugbrengt dan de afgesproken retourdatum, kunnen wij u helaas geen geld terugstorten voor de niet gebruikte dagen.
 

Huurauto gebruiken in een ander land:

Het is in vele gevallen mogelijk om met uw huurauto een ander land te bezoeken, dan het land van herkomst. Tijdens uw online reservering of offerte aanvraag dient u dit aan te vragen. Onze reserveringsafdeling zal u gericht informeren omtrent de mogelijkheden en de eventuele extra kosten.
 

Huurauto achterlaten in een ander land (one way):

Het is in vele gevallen mogelijk om uw huurauto achter te laten in een ander land, dan het land van herkomst. Tijdens uw online reservering of offerte aanvraag dient u dit aan te vragen. Onze reserveringsafdeling zal u gericht informeren omtrent de mogelijkheden en de eventuele kosten voor uw one way huurauto .

Vragen? Bel 0546 - 714 417