Uitgifterapport

Wanneer je bestelde auto vertrekt vanuit onze vestiging in Nijverdal dan krijg je een mail toegestuurd, in deze mail tref je een digitaal uitgifterapport aan, hierin wordt de staat van de geleverde auto middels foto’s omschreven. Verder tref je in deze mail een “Verklaring vaste berijder” aan welke je zelf kunt aanvullen en gebruikt kan worden om een parkeervergunning aan te vragen.

Ook tref je een digitaal Schade Aangifte Formulier, een berijdershandleiding en een kopie kentekenbewijs aan welke je kunt uitprinten. De kilometerstand in dit uitgifterapport is de kilometerstand waarmee je de overeenkomst begint (transportkilometers vallen binnen de overeenkomst)

* Het bij je hebben van de groene kaart is niet meer verplicht in Nederland en in een groot deel van Europa. Dit is de reden dat onze auto’s niet meer standaard voorzien zijn van een groene kaart. Wanneer je toch een groene kaart nodig hebt, dan kun je een mail sturen naar: [email protected] met het verzoek om een groene kaart op te sturen

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417