Suzuki Shortlease

Kiest u voor Suzuki shortlease, dan kiest u voor duurzame kwaliteit, superieure prestaties en betrouwbaarheid. Representatieve auto’s die niet misstaan als zakelijke leaseauto’s, met een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met het shortleasen van een Suzuki kiest u voor lage basiskosten en een gegarandeerd zuinige auto met gering brandstofverbruik.

Suzuki produceert verschillende categorieën auto’s waarbij gebruik wordt gemaakt van vele belangrijke innovaties om zodoende duurzame en betrouwbare auto’s te kunnen leveren. Het Japanse automerk Suzuki is sinds 1969 vertegenwoordigd in Nederland door de inspanningen van B.V. NIMAG.

Suzuki heeft voor de shortleasemarkt twee belangrijke modellen: de ruime Suzuki Baleno, bij VWP Shortlease verkrijgbaar in de zakelijk zeer geschikte High Executive Boosterjet uitvoering, en de Suzuki Swift in de comfortabele 5-deurs uitvoering. Deze modellen staan bekend om hun prettige rijeigenschappen en lage brandstofverbruik. Naast de genoemde modellen kunt u bij VWP Shortlease ook terecht voor de compacte Suzuki Alto, Suzuki Splash en de Suzuki SX4.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Shortlease is voordelig

VWP is uw partner voor zakelijke korte termijn lease van de beste Suzuki modellen. Shortlease een flexibele vorm van autolease, waarbij de minimale looptijd twee maanden bedraagt. Doordat het financiële risico zo tot een minimum wordt beperkt, is deze vorm van Suzuki lease goed geschikt voor bijvoorbeeld zzp'ers of medewerkers die op projectbasis voor een bedrijf werken. Elke Suzuki leaseauto leveren wij standaard met een radio-/cd-speler en airco. Bovendien profiteert u bij VWP Shortlease van scherpe tarieven en aantrekkelijke en flexibele voorwaarden. Heeft u interesse in één van onze Suzuki modellen? Geef ons uw keuze en wensen door middels het offerteformulier en u ontvangt op zeer korte termijn een passend aanbod.

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties