Suzuki lease

Suzuki auto's staan garant voor duurzame kwaliteit, superieure prestaties en betrouwbaarheid. Het merk biedt representatieve auto's die zich uitstekend lenen als zakelijke leaseauto's. Dankzij de krachtige, maar zuinige motoren bent u verzekerd van een gering brandstofverbruik.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Shortlease is voordelig

VWP is uw partner voor zakelijke korte termijn lease van de beste Suzuki modellen. Zo bieden wij u onder meer de fris ogende Suzuki Swift. Deze vorm van leasen is een flexibele vorm van autolease, waarbij de minimale looptijd twee maanden bedraagt. Doordat het financieële risico zo tot een minimum wordt beperkt, is deze vorm van Suzuki lease goed geschikt voor bijvoorbeeld zzp'ers of medewerkers die op projectbasis voor uw bedrijf werken. Elke Suzuki leaseauto leveren wij standaard met een radio-/cd-speler en airco. Bovendien profiteert u van scherpe tarieven en aantrekkelijke voorwaarden bij uw shortlease contract. Heeft u interesse in shortlease van Suzuki auto's? Bekijk ons aanbod hieronder, en klik op een Suzuki model om er meer over te lezen.

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagepark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties