Shortleaseland Nederland

Welkom bij het nieuwe leasen

Nederland is het shortleaseland bij uitstek, onder meer door de opkomst van het flexwerken, het toenemende belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het daarbij horende groeiende bewustzijn met betrekking tot duurzaamheid zorgt voor een sterke opkomst van shortlease in Nederland. Want shortleasen is verantwoorder en duurzamer dan regulier/langetermijn autolease: auto’s staan niet onnodig stil, u profiteert van maximale flexibiliteit en u vindt altijd een oplossing voor uw korte tot middellange mobiliteitsbehoefte.

Shortleaseland Nederland is een bekend terrein voor VWP Shortlease

Marktleider in shortleaseland Nederland

De marktleider in dit shortlease landschap is VWP Shortlease. Bij VWP bieden we al jarenlang goedkope shortlease aan, waarbij u de keuze heeft uit de nieuwste en bijna alle mogelijke modellen. Met onze full operational lease constructie komt u nooit voor verrassingen te staan. Zo is de minimale looptijd van uw leasecontract slechts twee maanden, is het contract daarna per dag opzegbaar en loopt u op deze manier geen financiële risico’s. Kiest u voor VWP Shortlease, dan betaalt u een vast laag tarief en hoeft u alleen nog maar te tanken. Door de transparantie van VWP Shortlease is het shortleaseland geen onbekend terrein meer, maar een makkelijk te navigeren route.

Altijd mobiel met VWP Shortlease

VWP Shortlease verzorgt mobiliteit: met een ruime voorraad auto’s heeft u vrije keuze én kunt u snel rijden indien gewenst. Door een uniek systeem kan VWP Shortlease sneller schakelen en sneller leveren dan andere partijen in shortleaseland Nederland. Een compacte stadsauto, complete gezinsauto of stoere SUV, bij VWP kunt u in alle klasses terecht. Van Alfa Romeo tot Volvo, bij VWP Shortlease hebben we een ruim aanbod van alle automerken.

Shortlease voor iedereen

Bij VWP Shortlease is iedereen welkom: zowel particulieren als bedrijven en zzp’ers, voor iedereen is er bij VWP Shortlease een passend aanbod. Zonder BKR-registratie een auto leasen, dat komt niet veel voor in shortleaseland. Benieuwd naar ons aanbod? Zoek uw gewenste shortlease auto middels onze behulpzame tool en rijdt binnen no-time zonder zorgen rond. Welkom in Shortleaseland, welkom bij het nieuwe leasen.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417