Waarom Shortlease?

Shortlease is voordeliger dan autohuur en flexibeler dan een lease contract. Daarom is een shortlease contract de ideale oplossing voor bedrijven die willen profiteren van optimale mobiliteit tegen scherpe tarieven. Profiteer nu van de meest gunstige prijzen met onze shortlease acties. 

Bekijk onze acties 
Personenauto's: href="/acties" title="shortlease actie">Shortlease acties 
Bedrijfswagens: href="/bedrijfswagen/acties" title="shortlease bedrijfswagen">Shortlease acties   
 

VWP is specialist in shortlease

VWP Shortlease heeft zich gespecialiseerd in shortlease. Scherpe shortlease acties voor zowel personenauto's als bedrijfswagens zijn kenmerkend voor VWP Shortlease. Naast de voordelige shortlease tarieven biedt VWP Shortlease u uitstekende service zoals 24 uurs alarmcentrale, levering van de auto binnen 4 uur in heel Nederland en o.a. winterbanden, navigatie en brandstofpassen. VWP Shortlease is de meest volledige en scherp geprijsde leasepartner voor lease in Nederland.

Shortlease, voor wie?

Shortlease is een ideale oplossing voor bedrijven die een flexibele mobiliteitsbehoefte hebben. U kunt hierbij denken aan organisaties die projectmatig werken. Ook is shortlease ideaal voor startende ondernemers of voor medewerkers die nog in hun proeftijd zitten. Door gebruik te maken van shortlease zit u niet vast aan een langlopend contract. Met een shortlease contract bent u flexibel in de contractsperiode en waardoor u geen enkel financieel risico loopt. 

» Zoek nu in ons aanbod

Vragen? Bel 0546 - 714 417