Wat is Shortlease?

Wat is Shortlease? Shortlease is voordeliger dan autohuur en flexibeler dan een lease contract. Een shortlease overeenkomst is al beschikbaar vanaf 1 maand en bied je de flexibiliteit om dagelijks jouw contract op te zeggen. Daarom is een shortlease contract de ideale oplossing voor bedrijven die willen profiteren van optimale flexibele mobiliteit en voor bedrijven die niet onnodige financiele risico's willen lopen. VWP Shortlease bied shortlease aan tegen zeer scherpe tarieven. Profiteer nu van de meest gunstige prijzen met onze shortlease acties. 

VWP is dé specialist in shortlease

VWP Shortlease heeft zich gespecialiseerd in shortlease. Scherpe shortlease acties voor zowel personenauto's als bedrijfswagens zijn kenmerkend voor VWP Shortlease. Naast de voordelige shortlease tarieven biedt VWP Shortlease u uitstekende service zoals 24 uurs alarmcentrale, levering van de auto binnen 4 uur in heel Nederland en o.a. winterbanden, navigatie en brandstofpassen. VWP Shortlease is de meest volledige en scherp geprijsde leasepartner voor lease in Nederland.

Shortlease, voor wie?

Shortlease is een ideale oplossing voor bedrijven die een flexibele mobiliteitsbehoefte hebben. U kunt hierbij denken aan organisaties die projectmatig werken. Ook is shortlease ideaal voor startende ondernemers of voor medewerkers die nog in hun proeftijd zitten. Door gebruik te maken van shortlease zit u niet vast aan een langlopend contract. Met een shortlease contract bent u flexibel in de contractsperiode en waardoor u geen enkel financieel risico loopt. 

» Zoek nu in ons aanbod

Vragen? Bel 0546 - 714 417