Leaseauto uitzoeken

Bekijk bij VWP Shortlease het uitgebreide lease aanbod. Wij hebben de nieuwste modellen en natuurlijk ook de meest zuinige lease modellen! Een auto van de zaak was nog nooit zo aantrekkelijk en flexibel! Het is altijd verstandig en vrijwel vanzelfsprekend om van te voren onderzoek te doen naar de beste leaseprijs. Zo kunt u auto's vergelijken en komt u tot het gewenste leasebedrag. Als het gaat om een auto voor de zaak is het wenselijk om een model te kiezen die voor zowel werkgever als werknemer interessant is. Juist om de beste oplossing voor alle partijen te vinden is korte termijn autolease een perfecte optie.

De voordelen van korte termijn lease:

  1. Autolease is ideaal als u graag nieuwe auto's rijdt
  2. Met shortlease kunt u een auto van de zaak uitproberen
  3. Shortlease is ook geschikt voor zzp'ers en startend ondernemers
  4. Korte termijn past bij een flexibel wagenpark
  5. Shortlease is een goede keuze tijdens een eerste arbeidsovereenkomst
  6. Shortlease is de goedkoopste autolease

Een nieuwe auto uitzoeken bij VWP Shortlease

Kiest u voor een leaseauto van VWP Shortlease, dan profiteert u van diverse aantrekkelijke voordelen. Dankzij onze full-operational lease inclusief o.a. verzekering, rente, banden en onderhoud weet u precies waar u aan toe bent. U ontvangt van ons maandelijks een overzichtelijke factuur voor uw BTW-administratie. Bij VWP Shortlease is het al mogelijk een auto te leasen vanaf 1 maand. Daarna is onze opzegtermijn slechts één week. Zo loopt u geen enkel financieel risico. Dankzij een slim inkoopbeleid profiteert u bovendien van onze gunstige bijtelling!

Een lease auto kiezen

Dat u bij VWP Shortlease volop keuze heeft, merkt u wel aan ons aanbod. Tussen onze shortlease aanbiedingen vindt u ongetwijfeld de auto die u aanspreekt. Kies uw leaseauto en vraag vrijblijvend een offerte aan. We informeren u dan graag over onze gunstige tarieven en voorwaarden.

Vragen? Bel 0546 - 714 417