Goedkoopste lease auto per maand 

De goedkoopste lease auto per maand is te vinden bij VWP Shortlease. VWP Shortlease is een auto lease maatschappij waarbij het mogelijk is om een auto te leasen/huren voor een korte periode.

Bent u opzoek naar een auto voor een korte periode? Dan bent u bij VWP Shortlease aan het juiste adres. Vanwege slim inkoopbeleid kan VWP Shortlease het mogelijk maken de goedkoopste prijzen per maand aan te bieden. Naast de scherpe tarieven staan goede service, een persoonlijke benadering en flexibiliteit erg hoog in het vaandel bij VWP Shortlease. U profiteert niet alleen van de goedkoopste lease auto per maand maar ook van de flexibiliteit die shortlease met zich meebrengt. Bent u nieuwsgierig welke auto de goedkoopste lease auto per maand is? Bij VWP Shortlease is dat de compacte stadsauto: Citroën C1 Feel de goedkoopste lease auto per maand.

Voordelen van shortlease

Shortlease is het ‘nieuwe’ leasen. U zit niet maar jaren aan een contract vast maar u heeft de mogelijkheid om al vanaf een maand te leasen. Hierdoor loopt u geen financiële risico’s meer, hoeft u niet onnodig te investeren en beschikt u over de mogelijkheid altijd de nieuwste auto’s te rijden. VWP Shortlease biedt u een ruim assortiment aan shortleaseauto’s. Van de Citroen C1 Feel, de goedkoopste lease auto per maand, tot aan de luxe BMW 330e.

VWP Shortlease

VWP Shortlease is een shortleasemaatschappij die zich volledig transparant opstelt. Bij iedere auto zijn de prijzen te zien bij een bepaalde looptijd en kilometrage. Dit is uniek in de markt. Vele concurrenten tonen een vanaf prijs die niets met shortlease te maken heeft. Deze vanaf prijs is vaak gebaseerd op 5 jaar en een extreem lage kilometrage. Hierdoor is de vanaf prijs lager maar de daadwerkelijke prijs die u moet betalen een stuk hoger dan bij VWP Shortlease.

Bekijk hier de top 5 goedkoopste lease auto’s per maand:

  1. Citroen C1 Feel
  2. Toyota Aygo
  3. Volkswagen Up
  4. Ford New Fiësta
  5. Renault New Clio
Vragen? Bel 0546 - 714 417