Extra voordeel op uw lease door BPM afbouw

ENTER - Shortlease heeft de toekomst. Niet alleen vanwege de ideale combinatie van kosten, flexibiliteit en inzet van nieuwe auto's, maar ook vanwege de afbouw van de huidige BPM- regeling.

De afbouw van de BPM vindt plaats in de komende vijf tot acht jaar. Er wordt hierbij zelfs gesproken over 12,5 procent per jaar. Hoe logisch is het dan als bedrijven nu lange termijn leasecontracten afsluiten voor bijvoorbeeld 48 maanden, terwijl autos relatief gezien, jaarlijks alleen maar voordeliger worden? En dan hebben we het nog niet eens over de ontwikkeling van de techniek de komende jaren, dat een directe invloed krijgt op het energielabel van iedere auto en dus de bijtelling van berijders.

VWP Car Lease biedt niet alleen voordelige contracten, maar verlost ondernemers ook van de financiële risico's van hun wagenpark, door de meest ideale mix van contracten aan te bieden. Met name MKB-ondernemers lopen regelmatig tegen torenhoge boetes op die ontstaan door vroegtijdige uitdiensttreding van personeelsleden. Een leasecontract intern doorschuiven ligt dan het meest voor de hand. Echter, bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met eigen arbeidsvoorwaarden waarin de auto van de zaak is opgenomen. Een nieuwe medewerker laat zich niet meer zo snel in een andere auto drukken, niet alleen vanwege de eventueel hogere bijtelling, maar ook vanwege een persoonlijke keuze.

Ideale schakel
Het lease product van VWP biedt de ideale schakel tusen huurauto en een longterm leasecontract. "In overleg met de klant bepalen we of we flexibele huur voorwaarden, lease-voorwaarden of een mix van beide, gaan hanteren. Daardoor zijn de kosten van een VWP shortlease contract niet hoger dan een longterm leasecontract. Op dit punt onderscheiden we ons duidelijk van onze concurrenten. Vrijwel ieder merk is beschikbaar met extra mogelijkheden zoals hybridetypes, brandstofpassen, winterbanden en navigatie. VWP Car Lease biedt een landelijke dekking tegen dezelfde prijs."

Auto's huren voor korte tijd is natuurlijk ook mogelijk. Handig om bijvoorbeeld de levertijd van een nieuwe auto van de zaak of de proeftijd van een nieuwe medewerker te overbruggen. Internationaal garandeert VWP de voordeligste huurtarieven, wereldwijd. De site van VWP toont niet alleen de verschillende mogelijkheden, maar is ook geheel transparant voor zowel de shortlease als ook voor de longterm lease. Via een lease calculator kunnen zowel wagenparkbeheerders als berijders zelf hun auto samenstellen, een offerte uitprinten en vergelijken.

Bekijk zelf de lage prijzen van VWP Shortlease!

Bron: De Ondernemer Januari 2008

Vragen? Bel 0546 - 714 417