Porsche Shortlease

Porsche: hét merk voor iedereen die gaat voor top of the line sportief en stijlvol. Onderscheid u van de massa en kies voor een prachtige Porsche! Bij VWP Shortlease vindt u onder andere de populaire Porsche Panamera tegen gunstige tarieven en voorwaarden. Laat uw jongensdroom in vervulling gaan met lease van VWP.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Shortlease Porsche: de voordelen van VWP

Kiest u voor Porsche lease van VWP Shortlease, dan kiest u voor prettig en ontzorgd autorijden. Bij ons vindt u jonge en ook nieuwe leaseauto's, voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting, meestal vanuit voorraad leverbaar in diverse uitvoeringen. Dankzij onze full-operational lease weet u precies waar u financieel aan toe bent: kosten als rente, verzekering, vrije kilometers per maand, de uitrusting van uw auto en onderhoud bij officiële dealers zijn allen inbegrepen in het maandtarief. Dankzij onze flexibele lease loopt u bovendien geen enkel financieel risico: u leaset al een Porsche vanaf een periode van twee maanden, en VWP hanteert een opzegtermijn van slechts 1 week. Al met al zijn dit de ingrediënten om zorgeloos Porsche te kunnen rijden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende Porsche lease offerte aan.

Bekijk de Porsche Panamera

De voordelen van
VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen
  • De grootste keuze
  • Directe levering uit eigen wagenpark
  • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties