Opel Karl shortlease actie

Opel Karl shortlease actie

240,- vanaf p/mnd
Beschikbaar vanaf:

22% bijtelling

Opel Karl

De Opel Karl is een een perfecte stadsauto en ook nog eens voorzien met een 'citymodus'. Deze modus zorgt ervoor dat je nog lichter kunt sturen. Ideaal bij moeilijke manoeuvres en tijdens het inparkeren. 

- Airco
- Audio/bluetooth
- Cruise Control

Inclusief

  • Reparatie, onderhoud & banden
  • All-risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer
+ Toon meer details » Offerte aanvragen

Tarieven bij:

Meerprijzen

  • Extra KM: € 0,08
  • Winterbanden per maand vanaf: + € 15
  • Automaat: + € 50

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen, de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Opel Karl

De Opel Karl 1.0 Ecoflex Edition is de perfecte stadsauto. De Opel Karl biedt de mogelijkheid tot het activeren van een citymodus, waardoor u met één handeling zorgt dat de auto een stuk lichter stuurt; ideaal voor in de stad, bij moeilijke manoeuvres en tijdens het inparkeren. De Opel Karl is een volwassen en complete leaseauto voor een hele lage prijs; U rijdt de Opel Karl in de shortlease al vanaf €240,- per maand op basis van full operational lease.

De Opel Karl is voorzien van een rijke standaarduitrusting met een overzichtelijk dashboard en hoogwaardige materialen. De stoelen worden geroemd om het zitcomfort en de uitgebreide mogelijkheden om deze te verstellen. Het rijgedrag? De Opel Karl dingt mee naar beste auto in het A segment, door de perfecte besturing, de goede wegligging en vering en het strakke schakelen.

Opel Karl leasen

Lease een Opel Karl bij VWP Shortlease en je krijgt een extra rijke uitrusting, inclusief centrale deurvergrendeling, audio met bluetooth, airconditioning en Cruise Control. De 1.0 liter benzinemotor biedt met 75 pk ruim voldoende vermogen voor zowel de stad als de snelweg. De 5 deurs Opel Karl Ecoflex Edition beschikt over vijf volwaardige zitplaatsen en is daarmee voor vele situaties geschikt.

Opel Karl bij VWP Shortlease

Zoals gezegd is de Opel Karl bij VWP Shortlease vanaf het superscherpe all-in tarief van €240,- per maand beschikbaar. Voor dit tarief krijgt u de beschikking over een Opel Karl en hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over bijkomende kosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie en banden. Het leasetarief bevat alle mogelijke bijkomende kosten behalve brandstof; u hoeft alleen nog maar te tanken.

Vraag nu vrijblijvend een Opel Karl shortlease offerte aan.

Bekijkt u ook eens: