• vanaf p/mnd
  € 1445

  Nio ET7

  De nieuwe Nio ET7 voorzien van 75kw batterij pack en actieradius van 475km (WLTP)

  vanaf 16% bijtelling
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Nio

In de afgelopen jaren heeft de auto-industrie een opmerkelijke transformatie ondergaan met de opkomst van elektrische voertuigen (EV's). Een bedrijf dat de aandacht trekt in deze sector is Nio Auto, een Chinese fabrikant van elektrische voertuigen. In dit artikel zullen we ons verdiepen in de wereld van Nio Auto, waarbij we de geschiedenis, innovatieve technologieën en de impact ervan op het EV-landschap verkennen.

Geschiedenis van Nio

Nio Auto, opgericht in 2014 door William Li, is snel uitgegroeid tot een prominente speler op de EV-markt. Oorspronkelijk bekend als "NextEV," heeft het bedrijf zich in 2017 omgedoopt tot "Nio." Sinds de oprichting heeft Nio een enorme transformatie ondergaan, met een focus op het ontwikkelen van hoogwaardige elektrische voertuigen.

Innovatieve technologieën

Een van de meest opvallende aspecten van Nio Auto is de nadruk op innovatie en geavanceerde technologieën. Het bedrijf heeft een reeks baanbrekende functies geïntroduceerd, waaronder:

Batterijtechnologie

Nio Auto staat bekend om zijn geavanceerde batterijtechnologie, met name de introductie van verwisselbare batterijen. Dit stelt bestuurders in staat om snel en gemakkelijk lege batterijen te vervangen door volle, wat de angst voor een lege batterij vermindert.

Autonomous driving

Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in autonoom rijden en heeft een geavanceerd rijhulpsysteem ontwikkeld. Hiermee kunnen Nio-voertuigen gedeeltelijk autonoom rijden, wat de veiligheid en het gemak voor bestuurders vergroot.

Invloed op de EV-industrie

Nio Auto heeft de EV-industrie aanzienlijk beïnvloed door te laten zien dat elektrische voertuigen niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook krachtig en geavanceerd kunnen zijn. Het bedrijf heeft de lat hoog gelegd voor concurrenten en heeft bijgedragen aan de groei van de wereldwijde markt voor elektrische voertuigen.

Nio Auto blijft de elektrische auto-industrie transformeren met zijn innovatieve benadering en geavanceerde technologieën. Het bedrijf heeft bewezen dat elektrische voertuigen de toekomst zijn en blijft streven naar verdere verbeteringen. Met Nio Auto aan het roer ziet de toekomst van elektrische mobiliteit er veelbelovend uit.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties