Wat is full-operational lease?

U heeft de term waarschijnlijk al regelmatig langs horen of zien komen: “Full-operational lease”. VWP Shortlease biedt shortlease-auto’s aan op basis van een dergelijk leasecontract. Wij vertellen u graag welke kosten wél, en welke kosten niet zijn inbegrepen bij full-operational lease.

Wanneer u als ondernemer kiest voor een auto op basis van full-operational lease, kiest u voor een lease-product waarbij alle kosten in de maandtermijn verwerkt zijn. U betaalt dan voor uw leaseauto één tarief en wordt op uw maandelijkse factuur niet verrast door allerlei onverwachte extra kosten.

Welke kosten zijn inbegrepen bij full-operational lease?

  • Voorschot brandstofkosten (op basis van km per maand)
  • Onderhoud en reparaties
  • Verzekering
  • Belasting
  • Rente
  • Uitgebreide standaarduitrusting

Alle lease auto’s van VWP Shortlease zijn voorzien van airco, metallic lak en radio/cd-speler. Ook banden horen tot de standaarduitrusting. Indien gewenst kunt u aanvullend gebruik maken van winterbandenservice, brandstofpas en navigatie. Ook dan geldt: voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent.

Voordelen van full-operational lease voor ondernemers

Als ondernemer geniet u bovendien de zakelijke voordelen van full-operational lease.  Deze hebben vooral betrekking op uw administratie. Zo wordt er bijvoorbeeld geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming, omdat de lease auto niet op de balans voorkomt. Meer voordelen van full-operational lease leest u hier. 

Kiest u voor een leaseauto op basis van full-operational lease, dan kiest u voor zorgeloos autorijden. Bij VWP Shortlease weet u waar u aan toe bent en sturen we u met een gerust gevoel de weg op!

Shortlease acties

Ieder maand selecteren wij enkele actiemodellen die tegen een extra laag maandtarief kunnen worden geleaset. Deze auto’s worden altijd aangeboden op basis van full-operational lease. Zeker als u zich bedenkt dat banden, onderhoud, verzekeringen, reparaties en vrije kilometers per maand inbegrepen zijn, zult u merken dat onze shortlease auto’s niet duur zijn!

→ Bekijk alle shortlease actiemodellen

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417