Voorloopauto nodig? Denk eens aan shortlease!

Heeft u net een leaseauto uitgezocht maar moet u wachten tot deze geleverd is? Een voorloopauto is de ideale oplossing. Zo rijdt u comfortabel tot het moment van levering. In dit artikel worden de belangrijkste punten van een voorloopauto besproken.

Een voorloopauto, wat is dat precies?

Wanneer u wacht op uw zelf samengestelde leaseauto duurt dat altijd even. Deze moet aan alle wensen voldoen en kan daarom niet altijd direct geleverd worden. Een voorloopauto wordt ingezet om de periode te overbruggen voordat de uiteindelijke auto geleverd wordt.

Korte termijn lease als voorloopauto

Er zijn verschillende manieren om de periode tussen het bestellen en leveren van de leaseauto zo comfortabel mogelijk te maken. Normaal gesproken zet men in deze korte periode een voorloopauto in. Soms wordt gebruik gemaakt van de beschikbare auto’s binnen het bedrijf of wordt gekozen voor een huurauto. Maar wist u dat shortlease vaak een praktische, flexibele en voordelige oplossing is?

Doordat VWP shortlease altijd beschikt over een ruime voorraad, zit er altijd een geschikte auto voor u bij! Heeft u een voorloopauto nodig? In Nederland leveren wij een auto uit onze voorraad binnen 4 uur. Een shortlease auto is altijd goedkoper dan een huurauto, waar per dag of per week moet worden afgerekend.

Ja, ik heb een voorloopauto nodig!

Voorloopauto’s en bijtelling

Bijtelling is van toepassing op elke auto van de zaak die ook voor privé doeleinden gebruikt mag worden. Het maakt niet uit of deze auto geleaset/gehuurd is of dat de auto eigendom is van de werkgever. Er moet in deze periode bijtelling berekend worden over de fiscale waarde van de tijdelijke auto. Dit geldt voor alle categorieën: 0%, 4%, 7%, 14%, 20% en 25%.

Geen dubbele bijtelling

Er hoeft geen dubbele bijtelling betaald te worden wanneer er een tijdelijke auto nodig is. De bijtelling voor privégebruik van de auto moet aangepast worden voor de betreffende periode. Formeel gezien is het verplicht de bijtelling tijdelijk aan te passen als er gebruik gemaakt wordt van een voorloopauto.

Wij beschikken over veel auto’s in de lage bijtellingscategorie. Deze matchen vaak erg goed met de bestelde, uiteindelijke leaseauto.

Voorloopauto nodig?

Bent u op zoek naar een fijne, geschikte en comfortabele voorloopauto? VWP shortlease helpt u graag aan het meest geschikte model! Zo kunt u direct comfortabel rijden tot uw leaseauto er is. VWP shortlease is áltijd scherp geprijsd en heeft de beste deals van Nederland.

Interesse? Klik hier voor onze acties!

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417