Top 10 meest geleasede auto’s van 2015

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat we overladen worden met lijstjes. Lijstjes met de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Natuurlijk willen wij deze tendens niet doorbreken en doen daarom ook vrolijk met u mee. Terugkijkend op het afgelopen jaar kunnen we wel stellen dat de Volkswagen Golf GTE veruit de leider is in de top 10 meest geleasede auto’s van 2015. Op gepaste afstand gevolgd door de Citroen C1 en de Peugeot 108. Hierbij de volledige top 10 met de meest geleasede auto’s van 2015:

 

1. Volkswagen Golf GTE

Veruit de leider in de top 10 meest geleasede auto’s van 2015. De nieuwe GTE heeft de looks en de snelheid van de GTI maar is een stuk zuiniger. Een terechte nummer 1

Vanaf € 640,-   

 

2. Citroen C1 Feel

Deze betaalbare, dynamische en compacte stadsauto heeft afgelopen jaar menig hart sneller laten kloppen. Een zeer betaalbare nummer 2.

Vanaf € 225,-

 

3. Peugeot 308 SW

De nieuwe Peugeot 308 SW won al vele prijzen. Niet alleen was deze riante leaseauto Auto van het Jaar 2014, ook heeft de nieuwe 308 een Red Dot Design Award binnengesleep in de categorie “Best of the Best”. Een mooie aanvulling voor ‘het podium’.

Vanaf € 555,-

 

4. Toyota Auris Hybrid Touring Sport

De Auris Touring Sports (TS) is ideaal als zakenauto en als gezinsauto. Een mooie nummer 4.

Vanaf € 595,-

 

5. Volkswagen Golf

De VW Golf is één van de populairste leaseauto’s aller tijden. Het was te verwachten deze auto terug te zien in deze lijst.

Vanaf € 550,-

 

6. Mitsubishi Outlander PHEV Plug-in Hybrid

Een ware SUV met een extreem laag brandstofverbruik, stil interieur en een bijtelling van 0%!! Zal deze auto in de toekomst hoger eindigen?

Vanaf € 605,-

 

7. Mercedes A-Klasse

Een compacte auto met een individueel karakter en opvallende accenten. Met deze auto heeft Mercedes-Benz een topprestatie geleverd. Een indrukwekkende nummer 7

Vanaf € 645,-

 

8. Renault clio estate

Qua uiterlijk is de Renault Clio Estate sportief en stoer, maar toch zeer stijlvol. Ideaal voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Vanaf € 410,-

 

9. Renault clio

De sportieve rijeigenschappen zorgen voor veel rijplezer in deze pittige auto. De Clio is er zowel als benzine (20% bijtelling) als diesel (14% bijtelling).

Vanaf € 380,-

 

10. Volkswagen Polo

De Polo heeft een zeer representatieve uitstraling en is daarmee absoluut geschikt als zakelijke auto. Bovendien valt de Polo op door zijn aangename rijgedrag en ruime, hoogwaardige interieur.

Vanaf € 405,-

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417