Tesla Model 3 Shortlease

 

Vorige week was het eindelijk zover. Het nieuwe model van Tesla werd onthuld, de Tesla Model 3. De eerste Tesla die voor ‘iedereen’ toegankelijk moet worden. Met een vanafprijs die waarschijnlijk om en nabij €42.000 zal liggen, is dit een auto die het grote publiek moet trekken.

Tesla heeft na de lancering van het nieuwe model een groot aantal reserveringen ontvangen. Het laatste bericht is dat er al 276.000 bestellingen (lees: reserveringen) zijn geplaatst. Met een aanbetaling van €1000,- geeft een reservering recht op het als één van de eersten afnemen van de Tesla Model 3. Wil dit zeggen dat alle modellen daadwerkelijk afgenomen worden? Nee, het is mogelijk om de bestelling te annuleren en u ontvangt dan zelfs uw aanbetaling terug. Maar wat maakt de Tesla Model 3 uniek?

» Bekijk hier ons Tesla Model 3 Shortlease aanbod

Tesla heeft met Model 3 een elektrische auto ontwikkeld met een werkelijke actieradius die naar verwachting rond de 345 km zal liggen. Daarnaast zal het basismodel in minder dan 6 seconden naar de 100 km/u accelereren. De Tesla Model 3 shortlease basisuitvoering zal net als andere Tesla’s uitgerust worden met het zogenoemde ‘autopilotsysteem’. Dit houdt in dat de Tesla Model 3 (deels) zelfrijdend zal worden. Allicht zal er wel extra betaald moeten worden om de functie te kunnen gebruiken. Model 3 van Tesla is ‘Supercharger ready’. Wereldwijd bouwt Tesla een netwerk van supersnelle laadpalen, de zogenaamde Superchargers. Deze Superchargers laden uw Tesla in ongeveer 30 minuten vol.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417