Tesla model 3

Vorige week was het eindelijk zover. Het nieuwe model van Tesla werd onthuld, Tesla model 3. De eerste Tesla die voor een ‘ieder’ toegankelijk moet worden. Met een bedrag, die waarschijnlijk, gemiddeld €42.000 zal zijn is dit een auto die het grote publiek moet trekken.

Tesla Model 3 shortlease

Tesla heeft na de lancering van het nieuwe model een stormloop gehad met het aantal reserveringen. Het laatste bericht is dat er al 276.000 bestellingen (lees reserveringen) zijn geplaatst. Al deze bestellingen hebben hiervoor €1000,- aan moeten betalen. Wil dit zeggen dat alle modellen daadwerkelijk afgenomen worden? Nee, het is mogelijk om de bestelling te annuleren en u ontvangt dat zelfs uw aanbetaling terug. Maar wat maakt de Tesla Model 3 uniek?

Tesla heeft met Model 3 een elektrische auto in handen met een actieradius, die naar verwachting, rond de 345 km zal liggen. Daarnaast zal het basismodel in minder dan 6 seconden naar de 100 km/u accelereren. Daarnaast zal de basisuitvoering uitgerust worden met het zogenoemde ‘autopilotsysteem’. Dit houdt in dat de Tesla Model 3 (deels) zelfrijdend zal worden. Allicht zal er wel extra betaald moeten worden om de functie te kunnen gebruiken. Model 3 van Tesla is ‘Supercharger ready’. Wereldwijd bouwt Tesla een netwerk uit van supersnelle laadpalen, de zogenaamde Superchargers. Met een Supercharger krijg je de Tesla  in zo goed als een halfuurtje vol.

Bekijk hier alle shortlease Tesla modellen

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417