Shortlease acties najaar 2015

Ook dit najaar bieden wij de nieuwste modellen aan voor de meest scherpe prijzen. Wilt u profiteren van een lage bijtelling? In dit blog een overzicht van alle aantrekkelijke shortlease acties voor het najaar van 2015.

Citroen C4 cactus Shine (20%  bijtelling)

Deze unieke auto valt op door het innovatieve design. Door de beschermende panelen aan de buitenkant van de auto is deze schadebestendig. Dit model kan gezien worden als een sprekend voorbeeld van de nieuwe positionering van Citroën modellen. Comfort staat voorop bij de Citroën C4 Cactus. Met een functioneel en fraai ontwerp kan deze automaat, rijdend op benzine, bestempeld worden als stoer, dynamisch en efficiënt. De Citroën C4 cactus heeft een aantrekkelijk bijtellingspercentage van 20 procent.

Al te leasen vanaf €470,- per maand

Bekijk de Citroën C4 Cactus hier >>

Citroen C4 cactus diesel (14% bijtelling)

Dit innovatieve model is ook verkrijgbaar voor degene die het liefst een diesel rijdt. Deze ontzettend comfortabele auto valt op door zijn innovatie design. Bent u veel op weg? De Citroen C4 cactus diesel brengt u veilig van A naar B. Met het aantrekkelijke bijtellingspercentage van 14% wordt het leasen van dit model wel heel aantrekkelijk. Door het unieke design is de auto heel schadebestendig en met onze scherpe leasetarieven en transparante contracten tevens een opvallend goede deal.

Al te leasen vanaf €550,- per maand

Bekijk de Citroën C4 Cactus hier>>

Ford Fiesta diesel (14% bijtelling)

Op zoek naar een bijzonder scherp geprijsde auto? Bij VWP shortlease kunt u kiezen tussen zowel de Ford Fiesta Style, als Titanium uitvoering. Het nieuwste model heeft een krachtige, dynamische uitstraling. De vernieuwde Ford Fiesta biedt veel rijcomfort en is voorzien van een ontzettend complete uitrusting. Ruimtelijk ingedeeld en met slechts 14% bijtelling is de vernieuwde Ford Fiesta die rijdt op diesel absoluut de moeite waard.

Al te leasen vanaf €355,- per maand

Bekijk hier de Ford Fiesta>>

Peugeot 308 SW (14% bijtelling)

Deze krachtige auto met 120 PK is efficiënt en dynamisch. De interessante Peugeot 308 SW in Blue Lease pack is niet zonder reden een ontzettend populaire leaseauto. Met de aantrekkelijke bijtelling van slechts 14% is deze auto niet alleen comfortabel, maar ook voordelig. Met meer dynamiek, minder verbruik en CO2-uitstoot dan zijn voorganger is deze Blue Lease uitvoering heel interessant.

Al te leasen vanaf €580,- per maand

Bekijk de Peugeot 308 SW hier>>

Volkswagen Golf GTE (7% bijtelling)

Deze revolutionaire uitvoering van de VW Golf bewijst dat sportiviteit en ongekend laag verbruik uitstekend te combineren zijn. Deze 204 PK auto is krachtig en comfortabel. Rijdt u graag voordelig? De nieuwe Golf GTE is met slechts 7% bijtelling ongelooflijk aantrekkelijk! Deze ware eyecatcher is direct uit voorraad leverbaar en is beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.

Al te leasen vanaf €640,- per maand

Bekijk de Volkswagen Golf GTE hier>>

Renault Clio Estate (14% bijtelling)

Deze prachtige diesel van Renault is beschikbaar in de stoere Night & Day uitvoering. Met slechts 14% bijtelling is deze opvallende en comfortabele leaseauto een aantrekkelijke keuze. De Renault Clio combineert innovatieve motoren en een zeer laag brandstofverbruik met een krachtig en opvallend design.

Al te leasen vanaf €410,- per maand

Bekijk de Renault Clio Estate hier>>

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417