Shortlease acties december 2014

Als u op zoek bent naar een goedkope shortlease auto, bent u bij VWP Shortlease aan het juiste adres. Niet alleen profiteert u bij ons van full-operational lease met slechts één week opzegtermijn (dat betekent: geen enkel financieel risico!), ook bieden we regelmatig mooie en nieuwe auto’s aan tegen actieprijzen. Wie onze shortlease acties een beetje in de gaten houdt zal het niet zijn ontgaan dat onze prijzen echt heel scherp zijn. Omdat we deze maand wel een paar hele mooie shortlease aanbiedingen hebben, presenteren we u graag: de mooiste acties van december 2014.

Citroën C1 Feel, model 2014

De Citroën C1 Feel is klein maar fijn. Deze zuinige en vlotte stadsauto is recent in prijs verlaagd en kost nu nog maar € 215,- per maand! Zoals u van ons gewend bent wordt deze auto vanzelfsprekend aangeboden als full-operational shortlease met slechts één week opzegtermijn. Nu met GRATIS navigatie en bluetooth!

» Citroën C1 Feel (model 2014)

Renault Clio Estate, type Expression

De Renault Clio Estate type Expression is een auto met dieselmotor en slechts 14% bijtelling. Innovatieve motoren, een laag brandstofverbruik en een groot rijplezier maken dit tot een zeer fijne leaseauto. Inclusief navigatie, en tijdelijk maar € 475,- per maand.

» Renault Clio Estate Diesel

Ford C-MAX Plug-in Hybrid

Ook de Ford C-MAX Plug-in Hybrid is vanaf nu te bestellen. Wij leveren het type 2.0 Titanium Plus CVT en deze uitvoering is werkelijk van alle gemakken voorzien: navigatie met touchscreen, bluetooth, park assist, lederen bekleding en nog veel meer. Ook genieten van 7% bijtelling en 100% luxe? U rijdt de Ford C-MAX al vanaf € 710,- per maand.

» Ford C-MAX Plug-in Hybrid 2.0 Titanium Plus CVT

VW Golf GTE Plug-in Hybrid

Nieuw in ons assortiment is de supermooie Volkswagen Golf GTE Plug-in Hybrid. Goed voor het milieu én de portemonnee, want slechts 7% bijtelling. Wij leveren het type 1.4 TSI, welke goed is voor 204 PK en die maar liefst 1500 kg kan trekken. Inclusief o.a. navigatie, bluetooth en automatische airco. Al vanaf € 685,- per maand.

» VW Golf GTE Plug-in Hybrid 1.4 TSI

BMW 2-Active Tourer

Het onmiskenbare bewijs dat functionaliteit en uiterlijk prima te verenigen zijn in één auto. Een representateive auto met compacte afmetingen en een uitstekende wegligging. De BMW 2 Active Tourer is dé auto van dit moment voor iedereen met een hoge kwaliteitsstandaard. Het type 218i Executive wordt geleverd met onder andere navigatiesysteem, bluetooth, cruise control en lichtmetalen velgen. U rijdt deze prachtige auto al vanaf € 670,- per maand.

» BMW 2-Active Tourer 218i Executive

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417