Nieuw: VW Passat GTE Plug-in Hybrid

VWP Shortlease biedt diverse Volkswagen-auto’s aan. Zo leaset u de VW Golf GTE Plug-in Hybrid met slechts 7% bijtelling, en staan ook de ruim vormgegeven stationwagon VW Golf Variant en de compacte VW Up voor u klaar. Ons ruime aanbod Volkswagen shortlease-auto’s is vandaag uitgebreid met de nieuwe Volkswagen Passat GTE Plug-in Hybrid met slechts 7% bijtelling. Intekenen is nu al mogelijk. Beslis snel en ontvang tot € 100 korting op uw shortlease-tarief, elke maand weer!

De nieuwe Volkswagen Passat GTE Plug-in Hybrid

De nieuwe Volkswagen Passat GTE hybride met een bijtellingspercentage van slechts 7% komt eraan voor Shortlease! Met een geheel nieuw design en een groot aantal nieuwe technieken. Completer, geavanceerder, verfijnder en desondanks in elke uitvoering voordeliger. Om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken heeft de hybride Volkswagen Passat GTE 12 veiligheidssystemen en assistenten beschikbaar. Bovendien is de Passat op de autobeurs in Genève uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015. Een Europese jury van 58 vakspecialisten koos de Passat als winnaar uit de zeven genomineerden.

Nieuwe verlichting voor de Passat

Voor de nieuwe Passat is het lichtdesign compleet vernieuwd. De verlichting geeft een lichtkleur die het daglicht benadert. Hierdoor zult u minder snel last hebben van vermoeide ogen. Bovendien heeft LED-verlichting een bijzonder lange levensduur en is daardoor dus zeer betrouwbaar.

Nieuwe Volkswagen Passat GTE leasen?

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe VW Passat GTE Plug-in Hybrid? Bij VWP Shortlease weet u zeker dat u als één van de eerste automobilisten in Nederland de beschikking heeft over deze geweldige auto. Intekenen op deze auto is nu al mogelijk. Teken nu in op deze auto en ontvang € 100 korting op uw leasetarief, elke maand weer!

» Bekijk de VW Passat GTE Plug-in Hybrid

Volkswagen lease van VWP Shortlease:

Shortlease biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele autolease. Shortlease is ideaal wanneer u een flexibele vervoersbehoefte heeft, niet vast wil zitten aan langlopende leasecontracten met afkoopboetes of graag zo min mogelijk financieel risico loopt. In tal van situaties biedt short lease u een fijne oplossing: bijvoorbeeld tijdens een eerste arbeidsovereenkomst met een werknemer, wanneer u door seizoenswerk alleen in de zomermaanden een extra auto nodig heeft of wanneer u gewoon graag regelmatig een nieuwe auto uitzoekt. VWP Shortlease is een aanbieder van tijdelijk leasen voor de zakelijke markt. Onze klanten zijn vooral:

  • Bedrijven die graag zo min mogelijk financieel risico lopen
  • Bedrijven met een flexibele vervoersbehoefte
  • Startende ondernemers
  • Zelfstandig ondernemers

Meer over Shortlease van VWP leest u hier.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417