Nieuw: Mercedes C-klasse Hybrid Estate

Rijdt u graag in stijl en met de nodige comfort? Bij VWP Shortlease heeft u altijd een ruime keuze in C-klasse auto’s met een lage bijtelling. Nieuw in ons aanbod is de Mercedes C350 Estate Plug-in Hybrid. Graag laten we u kennismaken met deze mooie auto met slechts 7% bijtelling.

Met de nieuwe Mercedes C-klasse 350 Estate Plug-in Hybrid heeft Mercedes-Benz een innovatief en sportief model geïntroduceerd. Dankzij de geringe uitstoot en de plug-in hybride aandrijving heeft deze C-klasse een bijtellingspercentage van slechts 7%. Maar dat is niet de enige reden waarom u deze auto zou moeten kiezen: de C 350 Estate heeft een vermogen van maar liefst 205kW (279 PK). Deze auto is ideaal voor de leaserijder die milieubewust en toch dynamisch wil rijden.

VWP Shortlease biedt deze auto aan tegen een actietarief. Met € 50,- korting (elke maand weer) rijdt u deze auto al vanaf € 815,-! Geleverd wordt de Lease Edition Avantgarde en Exclusive.

» Bekijk de Mercedes C 350 Estate Plug-in Hybrid

C-klasse auto’s met 14% bijtelling

Veel leaserijders denken dat de periode van lage bijtellingspercentages op C-klasse auto’s achter ons liggen. Niets is minder waar. Nog altijd kunnen diverse C-klasses worden aangeboden met een bijtellingspercentage van slechts 14%. Bekijk bijvoorbeeld eens:

Volkswagen Golf Diesel

Eén van de populairste leaseauto’s aller tijden is de VW Golf Diesel. Wij leveren deze auto nog altijd met 14% bijtelling. Overweeg zeker ook de VW Golf GTE Plug-in Hybrid, een fantastische auto met slechts 7% bijtelling.

» Volkswagen Golf Diesel
» Volkswagen Golf GTE Plug-in Hybrid
 

Renault Megane Diesel

De best verkopende auto van Renault is de Renault Megane Diesel. Met zijn 14% bijtelling is deze auto ook onder leaserijders zeer populair.

» Renault Megane Diesel

Ford Focus Diesel

De Ford Focus Wagon Diesel toevoegen aan uw wagempark? Lease deze auto met slechts 14% bijtelling via VWP Shortlease en krijg € 50,- korting op uw leasetarief, elke maand weer!

» Ford Focus Wagon Diesel

Exclusief bij VWP Shortlease: MINI Countryman

Tot slot willen we ook nog graag de MINI Countryman onder de aandacht brengen. Deze compacte SUV werd voor het eerst geïntroduceerd in 2010 en is bij VWP Shortlease als één van de weinige aanbieders beschikbaar voor de zakelijke shortlease-markt. Al vanaf € 565,- per maand!

» Mini Countryman

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417