Kort leasen: vijf redenen om nú te beginnen

Over kort leasen bestaan nogal wat vooroordelen: contracten waar u aan vast zit, slechte voorwaarden, auto’s in beroerde staat en hoge kosten. Wij zetten voor u vijf redenen op een rij om vandaag nog te beginnen met kort leasen. Shortlease zakelijk of shortlease prive heeft de volgende voordelen: 

  1. Flexibele looptijd;
  2. Voorwaarden op maat;
  3. Auto’s in perfecte staat;
  4. Voordelige tarieven;
  5. Razendsnelle levering.

Kort leasen

In verreweg de meeste gevallen wordt gedacht dat een overeenkomst wordt afgesloten voor langere periode en dat hiervan afzien hoge kosten met zich meebrengt. Wist u dat u ook kunt leasen voor een periode van slechts twee maanden? Dit betekent dat u een auto least in de periode waarin dat écht nodig is. Toch langer doorrijden? Ook dat kan! Profiteer zo van de flexibele looptijden en lease een auto alleen voor zolang dat nodig is.

Full-operational lease

Ook bij kort leasen kunt u gebruik maken van een full-operational lease. Een uiterst veilige en slimme keuze omdat u zo eventuele hoge kosten omzeilt. Full-operational lease biedt een aantal belangrijke voordelen: de beste verzekering, onderhoud, banden, rente en vrije kilometers per maand. Geen gek idee wanneer u van plan bent veel kilometers te rijden met uw leaseauto!

Auto’s in perfecte staat

Na inlevering van een leaseauto, wordt deze altijd grondig geïnspecteerd en wordt hiervan een rapport opgesteld. Zo weten we zeker dat de leaseauto in perfecte staat verkeert voordat deze van tijdelijke bestuurder wisselt. Daarnaast bestaat het assortiment uit alleen jonge auto’s. Dat wil zeggen: nieuwe modellen met weinig gereden kilometers. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Golf Variant of een Citroën DS5 Hybride. Dat betekent luxe rijden, ook voor kortere perioden!

Tarieven en levering

Door korte looptijden, de mogelijkheid tot full-operational lease en de reeds lage basistarieven hebt u tegen een uiterst voordelige prijs een leaseauto tot uw beschikking. En dit geldt ook voor kort leasen. Hebt u bliksemsnel een auto nodig voor korte tijd? Ook dat kan. Een leaseauto kan binnen vier uur op elke plek in Nederland worden afgeleverd.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417