In onzekere tijden blijkt shortlease een zekerheid

Al een aantal weken leven we in onzekerheid. Op dit moment weten we nog niet hoelang we in deze situatie blijven, wat de uiteindelijke impact zal zijn op onze economie en wanneer we weer het normale leven kunnen oppakken. Mobiliteit zal bij het opstarten van de economische activiteiten een belangrijke factor zijn. Wij voorzien dat het product shortlease hierin een belangrijke rol kan gaan spelen. Shortlease stelt niet alleen de ondernemer in staat om snel weer mobiel te worden ( vaak binnen 24 uur ) maar biedt ook de mogelijkheid om tegen een acceptabel prijsniveau flexibele mobiliteit in te kopen.  

Juist de flexibiliteit die shortlease biedt, geeft ondernemers de ruimte om op korte termijn op te schalen of juist even een stapje terug te doen. Shortlease maakt een onderneming op het gebied van mobiliteit, flexibel en crisisbestendig.

Minder langdurige contracten

Bij VWP Shortlease merken wij dat ondernemers zoekende zijn naar alternatieven voor hun langlopende leaseverplichtingen. Op het moment dat de overheid de teugels laat vieren zullen deze ondernemers kiezen voor flexibiliteit en de daarbij behorende shortlease contracten. Wij verwachten dan ook dat de vraag naar shortlease in de periode na de coronacrisis hierdoor flink zal toenemen.

Momenteel zijn we druk bezig. Niet alleen zijn we onze bestaande klanten van dienst, maar we zijn ons ook aan het voorbereiden op de toenemende vraag naar shortlease zodat we iedere mobiliteitsbehoefte op korte termijn kunnen invullen. Of dit nou gaat om een elektrische lage bijtellingsauto of een benzine aangedreven auto, VWP Shortlease heeft u binnen een dag weer flexibel mobiel.  

VWP Shortlease is onder andere bekend van:

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar