Flexibel leasen

Er wordt steeds vaker gebruikt gemaakt van flexibel leasen. Of het nu gaat om het leasen van een auto voor het bedrijf of voor particulier gebruik. Een auto leasen is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Gemak dient immers de mens. Bent u benieuwd welke auto's wij u op basis van een flexibel contract kunnen aanbieden? Bekijk dan onze aanbiedingen.

Voordelen van flexibele lease

Als u een auto gaat leasen, heeft dat veel voordelen ten opzichte van een nieuwe auto kopen bij de dealer. Bij het leasen van een auto zijn er namelijk tal van extra's in de leaseprijs inbegrepen, zoals een verzekering voor uw nieuwe auto. De verzekering betreft een WA plus Casco (ook wel allrisk verzekering genoemd). Ook aan de inzittenden is gedacht met een inzittendenverzekering.

De voordelen van flexibel leasen op een rijtje:

1. Scherpe tarieven
2. Flexibele contracten
3. Levering van de auto binnen 4 uur in heel Nederland.
4. Jonge auto's (maximaal 12 maanden oud)
5. Internationale alarmcentrale, 24 uur per dag
6. Aanvullende service: winterbanden, navigatie en brandstofpassen
7. Geen enkel financieel risico: u zit nergens aan vast en profiteert van een korte opzegtermijn!

Volledig onderhoud en/of reparaties aan de auto is bij flexibele full-operational lease inbegrepen in de leaseprijs. En natuurlijk is er vervangend vervoer als uw voertuig moet worden onderhouden.

Flexibel leasen

De voordelen ten opzichte van het kopen van een auto zijn legio. Allereerst is autolease goedkoper dan kopen. U heeft totale flexibiliteit in het terugbrengen of ruilen van de auto. Voor startende ondernemers is het dan ook zeer laagdrempelig om te leasen. Het is variabel opzegbaar en u heeft geen afkooprisico. Dit zijn maar een aantal voorbeelden van de voordelen.

Shortlease

Het Shortleasen (kort leasen) van een auto is zeer interessant wanneer u snel op zoek bent naar een nieuwe auto en deze voor kortere tijd wilt gebruiken (van enkele maanden tot een paar jaar). U rijdt zorgeloos in een gloednieuwe auto naar keuze. Met shortlease betaalt u altijd een vast maandbedrag. U weet dus exact waar u aan toe bent. Bij flexibele lease hoort natuurlijk ook een korte opzegtermijn. Bij VWP Shortlease is die maar één week. U loopt dus geen enkel financieel risico!

Al met al, flexibel leasen heeft de toekomst! Bekijk nu onze lease aanbiedingen en vind de auto van uw voorkeur. Wij bieden shortlease al vanaf € 215 per maand!

Vragen? Bel 0546 - 714 417