Ex-leaseauto kopen? Het kan bij VWP Shortlease!

Heeft u er wel eens over gedacht een ex-leaseauto te kopen? Het kopen van een ex-leaseauto heeft vele voordelen. Uw shortlease specialist VWP biedt regelmatig gebruikte shortlease auto’s te koop aan. Hier leest u wat het kopen van een ex-shortlease auto zo interessant maakt, en waar u ons shortlease occasion aanbod vindt.

Gedetailleerde informatie over het verleden van de leaseauto

Bent u van plan een tweedehands auto te kopen, dan wilt u vooraf zoveel mogelijk van die auto weten. Een ex-leaseauto koopt u altijd van de eerste eigenaar, namelijk de leasemaatschappij. Deze eerste eigenaar kan u dan ook precieze informatie geven over de kilometerstand en het volledige onderhouds- en schadeverleden van de lease auto.

Altijd in uitstekende staat

Nergens bent u zó verzekerd van goed auto-onderhoud als bij een leaseauto. VWP Shortlease ziet hier scherp op toe en ook de leaserijder heeft hier baat bij, omdat hij door goed onderhoud de kosten zoveel mogelijk beperkt. Dit in tegenstelling tot particuliere auto-eigenaren, die volgens onderzoek van BOVAG slechts in 57% van de gevallen de voorgeschreven beurten aanhouden! Ook laten particuliere rijders kleine schades vaak niet herstellen, bijvoorbeeld om hun no-claim korting niet te verspelen. Bij leaseauto’s wordt schade altijd hersteld.

Royaal uitgeruste auto’s

Omdat shortlease auto’s vooral voor zakelijke doeleinden worden gebruikt, hebben zij vaak op jonge leeftijd al een aanzienlijk kilometrage op de teller staan. Een feit is echter dat lange afstanden een auto veel minder doen slijten dan de korte ritten die de particuliere rijder maakt. En omdat zakelijke lease-rijders veel kilometers maken, kiezen zij in veel gevallen voor rijk uitgeruste shortlease auto’s. U profiteert hierdoor van optimaal comfort.

Net zo voorzichtig

Wellicht denkt u dat lease-rijders minder zorgvuldig met hun auto omgaan. Toch blijkt niets minder waar: meerdere onderzoeken door TNO tonen aan dat er geen verschil bestaat in het schadebeeld van de lease-rijder en de privé-rijder.

Scherp geprijsd

Eén van de meest interessante voordelen van ex-leaseauto’s is uiteraard de prijs. Werden ex-shortlease auto’s tot voor enkele jaren nog alleen aan autobedrijven verkocht, tegenwoordig kunt u deze lease occasions vaak direct kopen. Dat betekent: veel voordeliger én voor een vaste prijs! U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

VWP biedt haar occasion aanbod steeds verder uit. Bent u benieuwd naar de ex-leaseauto’s die VWP Shortlease aanbiedt? Ga naar de site van AutoTrack, klik bij Occasions op Uitgebreid zoeken en type bij trefwoorden ‘VWP Shortlease’ in.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417